樂古Nakuz

標題: 當四方輝將brian打到無還擊力的時候 [打印本頁]

作者: 29abc    時間: 3-2-2013 21:31
標題: 當四方輝將brian打到無還擊力的時候
你老木, 個brian又話打又潛水,
既然brian淆底
唯有post 場
龍心 vs 輝, 一個打到brian完全完全無辦法再win到的人

注意, 唔係話我勁過輝, 打十場結果唔知點, 不過, brian 贏我的機會係0%, 講完. boboboy_vs_fai 03-二月-2013 11`16`27.rar (211.42 KB, 下載次數: 359)
作者: mishaki    時間: 5-2-2013 21:38
多謝分享!
作者: faiace    時間: 5-2-2013 23:31
龍心是吧
贏左場就巧威威記住, 仲講出黎係度打飛機.

點解你之前既回文咁似講緊呢場save既
brian贏你的機會係0%????????????但你之前既回文已經承認左佢最少贏左你一場喎
你會唔會係想講玩不限brian贏唔到你?
你以上咁講就好似之前某隻汪汪6r 輸完俾我之後叫我 兵堡 1v1

brian呢句又講得好岩喎
作者: 29abc    時間: 6-2-2013 00:43
第一, 我無''贏左場就巧威威記住, 仲講出黎係度打飛機''
         post 已講. 打十場結果唔知點.
第二, 個場我都唔撚知邊條友係brian, 用隨機同佢尻玩,
        贏左係度串柒柒, 叫佢again又唔打
第三, 兵堡係打到26+, 都贏唔到個voobly 16+, 而voobly 17+已經可以係nakuz sm 所有人
        點極都唔撚明.
作者: faiace    時間: 6-2-2013 01:55

第一,你有"贏左場就巧威威,仲post埋出黎係度打飛機"
         post仲話打十場結果唔知點,講到同輝實力相約,其實大家都知結果係點
第二,輸左話無認真打,係人都識,而且人地brian講到明
你係打城快先好搵我~

你係城快場打封快 規矩都唔守,正如你去打K1拳擊 係咁扑濕人後腦,搵鬼同你
         打?
第三,你標籤左voobly>綠阿>兵堡?

上到19+先係到吠拉

你咁講得 我推斷你voobly有19+吧
         請問你城快sm到ringo,shiver等人嗎
         不過你係城快場都要打封快就知你根本唔能夠如你所講"voobly 17+已經可以係
         nakuz sm 所有人"
作者: 29abc    時間: 6-2-2013 03:40
其實大家都知結果係點? 17+ vs 17+
我一向話打城快
標籤左voobly>綠阿>兵堡? 我講緊事實
請問你城快sm到ringo,shiver等人嗎? 得淡笑.
兵堡仔, 柒夠末? http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... 9843&highlight=
作者: BENAOCBEN    時間: 6-2-2013 18:00
其實輝係勁,但都唔係好勁,佢係voobly 舊分係 1900 - 2k,over 2k 嘅有成千個 ID,我當你每人有三個 ID 好未?即係話有成幾百人勁過佢,咁贏到輝又有什么出奇呢,只算是中高手,不是真正的高手
作者: 29abc    時間: 6-2-2013 18:24
其實輝係勁,但都唔係好勁,佢係voobly 舊分係 1900 - 2k,over 2k 嘅有成千個 ID,我當你每人有三個 ID 好未? ...
BENAOCBEN 發表於 6-2-2013 10:00

講得好!
作者: 29abc    時間: 6-2-2013 18:27
其實輝係勁,但都唔係好勁,佢係voobly 舊分係 1900 - 2k,over 2k 嘅有成千個 ID,我當你每人有三個 ID 好未? ...
BENAOCBEN 發表於 6-2-2013 10:00

終於聽到個人講人話
作者: 鴉    時間: 6-2-2013 19:33
一心諗住城快SAVE
點知原來係封快
成日搵d賽制唔同既野比較
你唔好似為大定都係aoc就叫一樣啦
就算你話咩voobly>城快>兵堡?
咁又點?唔同就唔同
你打返城快先好再post save la
作者: faiace    時間: 7-2-2013 00:40
其實大家都知結果係點? 17+ vs 17+
我一向話打城快
標籤左voobly>綠阿>兵堡? 我講緊事實
請問你城快sm到ri ...
29abc 發表於 6-2-2013 03:40

你一向話打城快?但你都要封建打9人囉,咁即係點?驚唔提早偷打人就會輸?根本你品行就有d問題
你唔好講埋d "voobly17+已經可以係nakuz sm所有人"呢d膠野,好明顯你智商都有d問題
唔同玩法既game,係無得咁比較的
作者: faiace    時間: 7-2-2013 00:45
一心諗住城快SAVE
點知原來係封快
成日搵d賽制唔同既野比較
你唔好似為大定都係aoc就叫一樣啦
就算你話咩vo ...
鴉 發表於 6-2-2013 19:33

係囉,見到個標題真係以為城快save黎
樓主咁想認叻 點解唔post一個城快sm輝的save?一場足夠了
作者: BENAOCBEN    時間: 7-2-2013 10:10
我以前都中意係nakuz玩,中意城快,但而家nakuz太少人難揾game,唔同voobly咩時間都有咁多人, 先去voobly 玩,係voobly團戰好多人都城快啦,所以城快打法都未必輸嘅,不過D人好中意偷朱斬羊
作者: faiace    時間: 7-2-2013 10:40
係voobly打果d所謂城快都同綠阿城快有所分別, 1.0c起堡時間要200s,而1.0只需150s, 所以綠阿城快d人好鐘意推堡, 而且voobly的遊戲速度係用正常,綠阿係用快速,快左成倍,控制上有著不少差別
作者: patrickai    時間: 7-2-2013 12:31
RINGO尋晚命令我同龍心打十場,
請問你幾時有時間~?
作者: 29abc    時間: 7-2-2013 14:14
RINGO尋晚命令我同龍心打十場,
請問你幾時有時間~?
patrickai 發表於 7-2-2013 04:31

你老木 ringo, 一係你就直接挑我機,
但如果係輝想挑機的話, 話係人地叫, 我都唔想, 咁就真係好坽樣衰.
如果你一開始就話挑機我會respect 你多d
作者: 29abc    時間: 7-2-2013 14:19
你班nakuz 仔, 搵個voobly player 同我打, 有咩意思?
講到nakuz 城快佬咁拎勁, 一係你就搵個城快佬黎打
作者: 29abc    時間: 7-2-2013 14:41
你一向話打城快?但你都要封建打9人囉,咁即係點?驚唔提早偷打人就會輸?根本你品行就有d問題
你唔好講埋d  ...
faiace 發表於 6-2-2013 16:40

你班友仔真係on很9, 我城堡升得慢, 20分城你係米唔打我阿?
又話見到km 可以打, 真係onx99

好似鴉條扲樣, 好鐘意話打aoc 要有sense, 聽到真係得淡笑.
好, 同你講sense, 我10分半升封, 真係有sense 的都探好d路拉,
邊會我已比我咁sm.

你試下找條城快佬, 起定封建兵, 我一升到城打我囉, 睇下會點?

又, 如果你係勁, 我點打你都照贏拉
作者: 29abc    時間: 7-2-2013 14:41
你唔好講埋d  ...
faiace 發表於 6-2-2013 16:40

你班友仔真係on很9, 我城堡升得慢, 20分城你係米唔打我阿?
又話見到km 可以打, 真係onx99

好似鴉條扲樣, 好鐘意話打aoc 要有sense, 聽到真係得淡笑.
好, 同你講sense, 我10分半升封, 真係有sense 的都探好d路拉,
邊會我已比我咁sm.

你試下找條城快佬, 起定封建兵, 我一升到城打我囉, 睇下會點?

又, 如果你係勁, 我點打你都照贏拉
作者: 29abc    時間: 7-2-2013 14:59
係囉,見到個標題真係以為城快save黎
樓主咁想認叻 點解唔post一個城快sm輝的save?一場足夠了 ...
faiace 發表於 6-2-2013 16:45

我post vs fai 唔係認叻, post 已一早說明,

但如果你指, 我 or voobly 17+可以sm 所有nakuz 仔/ brian win 我係0%,
哩兩句係認叻的話我認. 因為係事實.
作者: BENAOCBEN    時間: 7-2-2013 15:25
我相信 nakuz 都有勁人嘅,不如你地得閒去 voobly 玩下為香港爭光啦
作者: faiace    時間: 7-2-2013 15:37
原來升個城對你黎講咁難不過你都可以出定兵守 而唔係未升城攻人囉
我諗你應該將句野改為voobly 17+係nakuz封快sm好多城快仔囉
作者: patrickai    時間: 7-2-2013 15:45
ringo同龍心打十場城快
同我打十場不限
講真我都想再同你打~km我個個你應該係~
你幾時得閒~?純粹較量下,我都想知會係幾比幾
作者: 29abc    時間: 7-2-2013 15:50
同我打十場不限
你幾時得閒~?純粹較量下,我 ...
patrickai 發表於 7-2-2013 07:45

good!! 里d先係真對手
作者: 29abc    時間: 7-2-2013 15:53
同我打十場不限
你幾時得閒~?純粹較量下,我 ...
patrickai 發表於 7-2-2013 07:45

voobly 見
作者: patrickai    時間: 7-2-2013 16:01
6點先打得
作者: 29abc    時間: 7-2-2013 16:05
原來升個城對你黎講咁難不過你都可以出定兵守 而唔係未升城攻人囉
我諗你應該將句野改為voobly 17+係nak ...
faiace 發表於 7-2-2013 07:37

我睇唔到voobly 19+ (old rate) or 17+(new rate) 以上的人, 城快有邊個會輸比你個d ringo, shiver, or brian
作者: 29abc    時間: 7-2-2013 16:07
我諗你應該將句野改為voobly 17+係nak ...
faiace 發表於 7-2-2013 07:37

原來升個城對你黎講咁難?
同小學雞講野真係得淡笑
作者: BENAOCBEN    時間: 7-2-2013 16:14
咁我 old rate 係17+,唔知有冇得同佢地打下咁呢
作者: 29abc    時間: 7-2-2013 16:16
咁我 old rate 係17+,唔知有冇得同佢地打下咁呢
BENAOCBEN 發表於 7-2-2013 08:14

應該80%nakuz 仔唔係你對手, 你可以試下
作者: 29abc    時間: 7-2-2013 16:23
我睇唔到voobly 19+ (old rate) or 17+(new rate) 以上的人, 城快有邊個會輸比你個d ringo, shiver, or br ...
29abc 發表於 7-2-2013 08:05

19+ (old rate) 以上的人, 照我所知的有, kyo , ding, dada, 血雲,星星, poz chun, sleep, fai,
個個都夠sm, 你地當神咁拜的 nakuz 高手, 有凸
作者: patrickai    時間: 7-2-2013 19:30
你係邊!?>!?!?!?!?!?!
作者: faiace    時間: 7-2-2013 19:39
你以上提既人當中, 照我所知kyo,ding,血雲,chun,fai都是城快起家的, 佢地本來係城快hk top players, 當然夠sm一般nakuz高手, 而龍心下人...是哪根毛? 佢地19+(old rate)係城快sm人,唔係代表你都得嫁111
作者: 伍大少    時間: 8-2-2013 00:08
我睇唔到voobly 19+ (old rate) or 17+(new rate) 以上的人, 城快有邊個會輸比你個d ringo, shiver, or br ...
29abc 發表於 7-2-2013 16:05

其他人唔知,但係SHIVER呢,就算22+ KYO 都只可以同佢五五
現今純正城快人最勁一定係佢,不過佢好似無再玩
作者: 伍大少    時間: 8-2-2013 00:19
其實搵個不限2K DADA同RINGO打應該都唔會差太遠  

雖然DADA識打城
作者: patrickai    時間: 8-2-2013 00:34
兄弟們,同龍心打完了,十場不限
比數係我8: 龍心2
但龍心的確係有實力~19+來,城快如何我就不知了
作者: patrickai    時間: 8-2-2013 00:35
但龍心的確係有實力~19+來,城快如何我就不知了
作者: faiace    時間: 8-2-2013 00:58
但龍心的確係有實力~19+來,城快如何我就不知了 ...
patrickai 發表於 8-2-2013 00:35

GOOD!
作者: 29abc    時間: 8-2-2013 01:43
你以上提既人當中, 照我所知kyo,ding,血雲,chun,fai都是城快起家的, 佢地本來係城快hk top players, 當然夠 ...
faiace 發表於 7-2-2013 11:39

話說當年係nakuz sm 悶先上gamepark 打, 你條玲樣仲係到打緊兵堡ja.
作者: oostaroo    時間: 8-2-2013 02:24

FAI ...  dota 1V1   
一個不限打到龍心8:2 的fai   .,...  dota  好大機會 0:10    輸俾我

作者: faiace    時間: 8-2-2013 04:12
brian...不如你出技 十場綠阿城快 拆埋聾心棚牙出黎
我估聾心都係輸2:8
作者: BENAOCBEN    時間: 8-2-2013 10:04
四方輝果然名不虛傳
作者: Rlckageha    時間: 8-2-2013 13:41
sosad. 無出過聲無啦啦比人串.
14吧龍心兄~約個時間
不過我只打城快~11
十場就免了. 五場吧~ 30

以我所知. 城快既意思係邊個先上城,邊個就可以打人先 (而唔係比人打).

同埋你話如果人地勁既話. 你封快佢地都會嬴你.
第一, 明明玩緊城快. 你自己玩封快已經係無品 (不論你係咪勁過所有人) 輸比你果個就算真係肉過你都唔會服你.
第二, 如果人地一升城, 布都未升. 比你+1攻既弓兵打. 都可以嬴你. 咁只係你肉. 而唔係人地勁.

不過比人km果個可唔可以打km果條友(升緊城既時候). 的確係有灰色地帶.
Dada提出左一個幾好既idea. 就係我同你個城既area 除2 (大約), 過左既話就可以比人打.
作者: BENAOCBEN    時間: 8-2-2013 14:21
不如玩黑森林帝快,or mich 45 分炸木
作者: oostaroo    時間: 8-2-2013 17:30
回復 43# Rlckageha

haharingo 都出聲
好得意啊

話時話
我都係認同shiver 說法

村打村 馬打馬
作者: oostaroo    時間: 8-2-2013 17:35
回復 41# faiace

我本來del 佐aoc 退役但而家有聾狗玩
睇黎我要裝番aoc
作者: faiace    時間: 9-2-2013 01:46
回復  faiace

我本來del 佐aoc 退役但而家有聾狗玩
睇黎我要裝番aoc  ...
oostaroo 發表於 8-2-2013 17:35

brian加油~出神技sm聾心
作者: 兩兩    時間: 9-2-2013 06:23
11 更何況SHIVER 當年voobly都打到上19+
作者: 兩兩    時間: 9-2-2013 06:24
而ringo 同dada 打都係55波到.. 5 好癲啦龍心bb
作者: 伍大少    時間: 9-2-2013 08:10
佢太睇小城快人
作者: BENAOCBEN    時間: 9-2-2013 10:05
仲有黑快人,帝快人
作者: oostaroo    時間: 9-2-2013 18:23
brian加油~出神技sm聾心
faiace 發表於 9-2-2013 01:46

耐無打要練番一排先出到delete tc 技sm 佢wor
作者: CLOUD_CLOUD    時間: 10-2-2013 18:49

有save有真相
作者: faiace    時間: 10-2-2013 19:44
真相就係輝口中, 輝係一個誠實可靠既人, 我諗佢應該唔會為左一個"魚毛仔", 將10:0講成8:2而影響自己誠信....掛~
作者: 29abc    時間: 10-2-2013 21:29
sosad. 無出過聲無啦啦比人串.
14吧龍心兄~約個時間
不過我只打城快~11
十場就免了. 五場吧~ 30

以我所知 ...
Rlckageha 發表於 8-2-2013 05:41

Ringo 兄, 我想SM 左brian 條**先同你較量
作者: 伍大少    時間: 10-2-2013 21:29
樓主去左邊?  花生價下降啦
作者: 29abc    時間: 10-2-2013 21:45
回復  Rlckageha

haharingo 都出聲
好得意啊

話時話
我都係認同shiver 說法

村打 ...
oostaroo 發表於 8-2-2013 09:30

你條玲樣, 又要威又帶頭盔, 你打唔打架七頭?
作者: faiace    時間: 14-2-2013 01:29
brian~支持你打巢呢條粉皮,加油!
作者: oostaroo    時間: 18-2-2013 15:13
brian~支持你打巢呢條粉皮,加油!
faiace 發表於 14-2-2013 01:29

thx ~黎個擁吻先不過我比較有興趣知道who r u
多過幫隻狗訓練
作者: BENAOCBEN    時間: 20-2-2013 15:53
究竟樂古邊個最勁
作者: jaxis    時間: 23-5-2013 19:57
正呀  ..強帖留名..
BRIAN又比人恰?

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontadtwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2