樂古Nakuz

標題: cso cso2 會唔會並存 [打印本頁]

作者: postking    時間: 9-8-2013 16:15
標題: cso cso2 會唔會並存
如果cso汁,就唔買點..
作者: 倉井影    時間: 9-8-2013 16:27
回復 1# postking

閣下既帖子內容真係好貧乏。現警告樓主:
由此帖子開始,
煩請閣下日後帖子內容, 最少要有20個(合理, 通順) 字或以上, 才可以開帖。
否則會作扣分, 甚至禁言處理

BTW,
如果cso汁,就唔買點..
postking 發表於 9-8-2013 16:15

請問是買cso定cso2的點數?
若果cso汁左, 你點樣仲可以買cso的點數?

若果你真的是指cso2的點數,
為什麼是cso汁左, 就不會買cso2的點數?
cso的點數和cso2的點數又有何關係?
作者: postking    時間: 9-8-2013 16:31
回復  postking

閣下既帖子內容真係好貧乏。現警告樓主:
由此帖子開始,
煩請閣下日後帖子內容, 最少要 ...
倉井影 發表於 9-8-2013 16:27

cso2 係近日好似起韓國已經封測
   cso2 係吉子買左
   咁即係佢地有cso 同cso2
   如果cso 汁左我咪蝕左?
作者: 倉井影    時間: 9-8-2013 16:37
回復 3# postking

善意提醒閣下: 1) 所有野(尤其是online game), 都有機會汁的一天。無話有無得蝕/唔蝕, 向來都唔會話可以用到你60幾70歲。
2) 閣下係呢一刻, 或者以前, 曾經覺得價錢合適, 而放左錢入去既game。
你係買左那一刻既歡樂, 快感 和開心。
亦都無得話而家諗返, 係唔係蝕左。無得咁諗~
3) cso2 出左, 咁若果閣下放錢在cso2, 唔通, 唔會出cso3?
咁仲應唔應該放錢在cso2?
作者: postking    時間: 9-8-2013 16:39

善意提醒閣下: 1) 所有野(尤其是online game), 都有機會汁的一天。無話有無得蝕/唔蝕, ...
倉井影 發表於 9-8-2013 16:37

另外版主你知唔知點起beanfun 入i-gash 點...
作者: 倉井影    時間: 9-8-2013 16:42
回復 5# postking

好容易。
自己試下禁掣吧。
大個仔了, 自己做, 自己負責自己的事吧。

若果唔係, 就入落我ac
作者: lkp101126    時間: 9-8-2013 17:09
回復 4# 倉井影

9成出CSO3 , CSO2用SOURCE引擎.3就用GO引擎. 除非CS停出,唔係ONLONE版點都可以再出落去
作者: ZoMble乂幻月    時間: 9-8-2013 17:14
回復 2# 倉井影

我諗佢係想講
    如果第時出cso2搞到cso汁左,咁而家買點既就會蝕左..
作者: 血映雪    時間: 9-8-2013 18:11
回復  倉井影
我諗佢係想講
如果第時出cso2搞到cso汁左,咁而家買點既就會蝕左.. ...
ZoMble乂幻月 發表於 9-8-2013 17:14

其實也不一定吧, CSO2也是臭橘子代理的, 存在帳號裏的點數大概不會沒了吧?
但CSO裏的道具可就真是完蛋了, 賠大本哦!
作者: 菠蘿君    時間: 9-8-2013 18:15
如乜果呀,到時咪知囉
作者: 乂夕陽乂    時間: 9-8-2013 18:18
其實到E+我都唔係太清楚CSO同CSO2既分別
我就淨係知畫面優化左...
我諗大部分CSO玩家都會留番係CSO  應該冇咁易汁掛
作者: roompklee    時間: 9-8-2013 18:22
CSO2汁先未定~
作者: ZoMble乂幻月    時間: 9-8-2013 18:29
其實也不一定吧, CSO2也是臭橘子代理的, 存在帳號裏的點數大概不會沒了吧?
但CSO裏的道具可就真是完蛋了, ...
血映雪 發表於 9-8-2013 06:11 PM

咁佢指既當然係入面既道具..
作者: 乂夕陽乂    時間: 9-8-2013 18:30
CSO2汁先未定~
roompklee 發表於 9-8-2013 18:22

都有機會
CSO E+出左好多模式應該都已經吸引左好多中意CS果類既人玩緊
加上大部分買點既玩家都應該唔會放棄CSO既永久槍
去重新投資係另一隻同CSO相似既GAME到
作者: 1146446089    時間: 9-8-2013 18:34
回復 7# lkp101126
CS:GO 仲係SOURECE引擎好冇? 只不過佢將舊引擎改得靚d 同埋cs:go唔係好多人玩到 賺唔到錢既game唔冇可能出online版既
作者: roompklee    時間: 9-8-2013 19:31
回復 14# 乂夕陽乂

認同
作者: postking    時間: 9-8-2013 19:43
其實到E+我都唔係太清楚CSO同CSO2既分別
我就淨係知畫面優化左...
我諗大部分CSO玩家都會留番係CSO  應該冇 ...
乂夕陽乂 發表於 9-8-2013 18:18

seems like ava
作者: szesiulong    時間: 10-8-2013 09:32

好容易。
自己試下禁掣吧。
大個仔了, 自己做, 自己負責自己的事吧。

若果唔係, 就 ...
倉井影 發表於 9-8-2013 16:42

大個仔
作者: _Armadyl_    時間: 10-8-2013 12:55
cso2 係近日好似起韓國已經封測
   cso2 係吉子買左
   咁即係佢地有cso 同cso2
   如果cso 汁左我咪 ...
postking 發表於 9-8-2013 16:31

係已公測
作者: kaka9911    時間: 10-8-2013 22:16
遲下兩隻game都生存唔到~
作者: v1w1    時間: 11-8-2013 15:19
我想每個遊戲也有它的特點

你有你的CSO,我有我的CSO2

如果要說兩者是否並存,這個說法似乎早了一點

讓我們觀看未來的發展
作者: nuxy    時間: 11-8-2013 19:52
出CSO2 唔等於CSO要汁既又!!!
就算真係出CSO2 CSO都唔會冇人玩!!!

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontadtwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2