樂古Nakuz

標題: - Cso 無重力外掛( ゚Д゚)/( ゚Д゚)/( ゚Д゚)/ [打印本頁]

作者: 297`    時間: 21-2-2014 15:04
作者: kaka9911    時間: 21-2-2014 16:33
謝謝,,,多謝分享...  冇咩咁特別
作者: 史泰龍    時間: 21-2-2014 17:22
...... 未見過咁低能既外掛
作者: 297`    時間: 21-2-2014 22:34
作者: smionchiu    時間: 21-2-2014 23:38
凌晨2點
作者: 297`    時間: 21-2-2014 23:53
作者: 297`    時間: 22-2-2014 13:59
作者: gary0723    時間: 22-2-2014 15:50
樓主睇左呢段片先啦

http://www.youtube.com/watch?v=bUvCbcogxh8
作者: 297`    時間: 22-2-2014 16:39
作者: johnlamb    時間: 22-2-2014 22:23
頭先我玩左場致命交會 我比左把AT4個外掛佬 之後把野999彈 仲可以連射 幾爽下
作者: GiantStep    時間: 22-2-2014 22:53
頭先我玩左場致命交會 我比左把AT4個外掛佬 之後把野999彈 仲可以連射 幾爽下 ...
johnlamb 發表於 22-2-2014 22:23

999連射,幾爽下
作者: kelvinchm    時間: 22-2-2014 22:54
頭先我玩左場致命交會 我比左把AT4個外掛佬 之後把野999彈 仲可以連射 幾爽下 ...
johnlamb 發表於 22-2-2014 22:23

絕對防線我一入場就洗獵魂,結果有個外掛佬拎起把野唔洗30秒就2xxxK = =
作者: 297`    時間: 23-2-2014 01:05
作者: 傻乂小風    時間: 23-2-2014 10:17
好明顯係因為隻GAME近排有問題
成日彈GAME之類又斷線
令到好多人都好易HACK左D FILE
我覺得隻GAME好快玩完
大家做定心理準備
作者: GiantStep    時間: 23-2-2014 12:42
好明顯係因為隻GAME近排有問題
成日彈GAME之類又斷線
令到好多人都好易HACK左D FILE
我覺得隻GAME好快玩完
...
傻乂小風 發表於 23-2-2014 10:17

心理準備一早已有,而加d代理商個心一早唔係到,巨商都唔例外
作者: 297`    時間: 23-2-2014 16:13
作者: 史提芬周=]    時間: 23-2-2014 18:23
回復 16# 297`

轉代理會唔會冇晒D點槍?@
作者: GiantStep    時間: 23-2-2014 18:32
我比較想快點轉代理
297` 發表於 23-2-2014 16:13

轉代理又係一個大問題,到時可能種呃錢都唔頂,有冇人諗過合服果d
作者: kennylau06    時間: 23-2-2014 19:03
多謝大大分享
作者: 297`    時間: 23-2-2014 23:31
作者: GiantStep    時間: 24-2-2014 11:37
其實呢個場娛樂性都好大下
作者: 297`    時間: 24-2-2014 12:18
作者: v1w1    時間: 24-2-2014 13:23
不是嗎?2014年災厄新改版

外掛立即大更新?

還要明說外掛場?100%無視橘子

究竟橘子搞什麼?不說部分武器威能,小學雞到處走(上一個帖子「其實點解D人鍾意玩一般多過團死?」第3頁開始筆戰,我笑而不語)

用了3年來打擊外掛,成果有限(2013年9月臨走前開始看到有透視公然在團死dust2玩穿牆)

唉!看來當初我離開CSO的決定是正確的

我想CSO繼續維持著這樣的情況,最多只能撐到2016年

反正2014年一堆新電腦遊戲登場,加上N社似乎找不到新方向,橘子如此無能

某些橘子護航者看一看由2009-2013年情況才再出聲

如果橘子有做事,外掛怎會如此猖狂,在場名打外掛房

賺盡了錢,服務照舊

這樣的「殺雞取卵」實屬不智[算了!橘子可能不將CSO放在長期投資(下刪1百字)]
作者: v1w1    時間: 24-2-2014 13:25
心理準備一早已有,而加d代理商個心一早唔係到,巨商都唔例外
GiantStep 發表於 23-2-2014 12:42

2013年9月已經離開了CSO

帳號應該不賣(沒有價值,加上不想將電郵帳號賣給他人)

3300大洋如此流走,幸好能跳出這個坑洞,是時候重新上路
作者: GiantStep    時間: 24-2-2014 13:37
2013年9月已經離開了CSO

帳號應該不賣(沒有價值,加上不想將電郵帳號賣給他人)

3300大洋如此流走,幸 ...
v1w1 發表於 24-2-2014 13:25

帳號到少人果時我都建議唔好賣,除左超級蝕本外,冇左佢的價值
除非人多,你咁岩想賣AC果時先係最理智的做法
作者: 297`    時間: 24-2-2014 18:04
作者: lagho123    時間: 24-2-2014 20:45
岩岩打左場災..打算刷隻角..點知入錯掛場...
[attach]1041044[/attach]無限LOGO...[attach]1041043[/attach]無重力...我冇拍到自己飛..只拍到隻王.
作者: GiantStep    時間: 24-2-2014 20:54
回復  v1w1

吾通真係要轉玩CSGO / A.V.A / LOL
297` 發表於 24-2-2014 18:04

而加好似唔叫人玩LOL,神魔就好似變到唔好玩咁...人多就大哂
作者: 297`    時間: 24-2-2014 21:27
作者: lagho123    時間: 24-2-2014 21:31
回復 29# 297`

個無重力只限場中間..隻王一開衝技馬上上左去..   不過係中間上左去飛去旁邊跌唔跌就唔知..
   剩係知果D燈果可以上...岩岩卡左係燈到
   不過隻王衝左上黎放技...咁就GG...
作者: 297`    時間: 24-2-2014 21:34
作者: GiantStep    時間: 24-2-2014 23:06
不是嗎?2014年災厄新改版

外掛立即大更新?

還要明說外掛場?100%無視橘子

究竟橘子搞什麼?不說部分武器威 ...
v1w1 發表於 24-2-2014 13:23

唉,而加隻隻game的服務質素都係咁,
玩家錢就比到盡,服務態度就照舊,好似GAMEONE咁都係一樣
作者: 絕對愣    時間: 3-3-2014 22:42
未望過咁既外掛  玩一般場跳高  
實比AWP 射到訓底
作者: jackywonga6d33    時間: 3-3-2014 22:55
未望過咁既外掛  玩一般場跳高  
實比AWP 射到訓底
絕對愣 發表於 3-3-2014 22:42

多數係一般房
依啲cheat多數有改血
所以槍係殺唔到佢
只可以用Balrog9/Janus5拖佢時間
作者: GiantStep    時間: 4-3-2014 13:23
同外掛佬打,打嬴左一定有滿足感
作者: lkh1302    時間: 9-3-2014 21:46
外掛日日都有, 個個星期都封唔少, 就好似現實生活, 日日都有人犯案
作者: GiantStep    時間: 9-3-2014 23:53
回復 36# lkh1302

呢d就係現實
作者: lkh1302    時間: 10-3-2014 00:04
其實之前聽過有人話無用外掛既都無啦啦被封,唔知係唔係真
作者: 297`    時間: 10-3-2014 00:47
作者: lkh1302    時間: 10-3-2014 03:41
咁講即係真..但知唔知點解官方要咁做
作者: GiantStep    時間: 10-3-2014 06:02
回復 38# lkh1302

直頭係真啦,大把online game都係咁,洗得多錢都冇用
所以而加d online game咪汁得7788囉
作者: lkh1302    時間: 10-3-2014 06:26
CSO我諗仲可以玩多一兩年
作者: 297`    時間: 10-3-2014 13:57
作者: v1w1    時間: 10-3-2014 16:49
老實說,現在CSO的方向不明朗

災厄之章差不多到了瓶頸(我想N社應該開始將資源放在CSO2,還有長劇情很難收尾)

一般,團死的地圖很久沒有更新了

某些模式更積累了一層的灰塵(如樂鬥模式,挑戰模式,機甲爭霸等)

如果橘子不做傻事,CSO勉強能撐到2016年合約到期

不過隨著遊戲人數逐年減少,恐怕CSO到期後可能停止營運了
[attach]1042113[/attach]

這是2月27日重裝CSO下午拍下的

我記得現在CSO最高峰,只有4個頻道擁擠;2013年是6個頻道擁擠

恐怕到了2015年,有一個頻道擁擠已經要偷笑了(希望這個情況不會出現)

我會定期拍下香港和台灣頻道情況,供大家參考
作者: lkh1302    時間: 10-3-2014 20:47
暫時都無一隻槍game可以代替佢,十幾年前已經設計到呢隻game,到而家玩落去都唔out
作者: lkh1302    時間: 10-3-2014 20:48
外掛日日都見有,最多就係透視
作者: GiantStep    時間: 10-3-2014 23:36
回復 43# 297`

代理商做法真係好亂,咁落去最多都只頂到2015年
作者: 297`    時間: 11-3-2014 00:44
作者: GiantStep    時間: 11-3-2014 21:53
回復 46# lkh1302

外掛係CSO真係勁多,online game黎講
想當年我d fd就算少黎我屋企玩cso,唔夠一年已經拿3/4個外掛黎我到係咁玩
作者: alankergrg    時間: 12-3-2014 21:53
外掛越黎越勁
作者: GiantStep    時間: 13-3-2014 00:53
回復 50# alankergrg

外掛金鐘罩,老金,金手指,無處不在,無堅不吹
作者: 297`    時間: 13-3-2014 15:40
作者: kaka9911    時間: 13-3-2014 16:34
你地唔玩其他模式,可以改行轉洗稱號...
呢個唯一明智選擇@v@
作者: GiantStep    時間: 14-3-2014 12:52
回復 53# kaka9911

唔通我地d唔依賴外掛的玩家要開始被逼上絕路嗎?
作者: M1SsssUaR    時間: 14-3-2014 15:38
點解樓主有第一人稱既外掛視覺,可唔可以解釋下??
作者: 297`    時間: 15-3-2014 00:33
作者: GiantStep    時間: 17-3-2014 19:23
如果CS進一步改革,可以裝噴射器射黎射去咁玩一定好正
作者: 297`    時間: 17-3-2014 23:35
作者: Luhan0420    時間: 24-3-2014 21:59
我之前都見到有呢個掛 但係c3埸見到 有幾個埸名都叫飛天埸= =""
作者: ivan1b21    時間: 3-4-2014 14:47
一般有掛,嘻,災無E個問題

歡迎光臨 樂古Nakuz (http://micro-dsp.comcncontadtwww.nakuz.com/) Powered by Discuz! X3.2