打印 上一主題 下一主題
收起左側

劍術討論區

關閉 [複製鏈接]
唔知有咩技好用..=.=?
介紹下好嗎

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

想問下  劍加攻有咩用   
係咪 主升 2隻技好d?
月迷+附骨  好唔好呢...... 同埋 我 1力 3體 2心  好唔好呢....
會唔會用普攻升lv 呢~?

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

2力3血1心  係唔錯...
不過  好似....2 力2 心 2血好d..
回復 支持 反對

Originally posted by bennytin at 2006-4-2 18:39:
以下係我玩劍練到10 lv既心得~
我1~10 都係3力2體1心,11 lv開始想點3體3心
我學左3招~ 三燕(同近戰pk用),月迷(同遠攻pk用),蒼松(劍得一招範圍技)
練功唔錯,血同mp多,攻擊力唔太差
我10 lv開始pk,果時係輸比刀 ...

全程pk用月迷  巳經ok....月迷出得快......
回復 支持 反對

劍係唔錯ga...呢度好少講劍................
劍   配陣法  係點..未配過...
不過係咪多血 唔會死  可以頂耐d  就出到陣法...
一出陣法 好多都死哂..-=.=爆爆爆爆勁陣法.............
回復 支持 反對