打印 上一主題 下一主題
收起左側

槍法討論區

關閉 [複製鏈接]
我覺得烏龍好用過橫掃.."
不過都係我覺得姐= ="

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by pcboy at 2006-3-26 03:03:
比我就4力2體/5力1體
力可以加一擊玩爆擊就岩
槍技因為快可以閃黎曬去 招風馳
從已曬d對方少少時間黎打你所以著數d
我壓力測試用25lv弓手雖然有成323~360攻
但係輸比一個21lv槍手
輸在因為加力有一擊佢一爆 ...

其實一路都有人講槍加哂6力都唔會夠刀高攻~
所以有冇必要加到咁多力~
如果咁多力不如玩刀~
同埋你升lv同pk用技多定就咁打多?
如果就咁打多就話你爆擊有用~
但係如果用技升lv同pk既話~
d技幾lv果時~用4,5下就用完mp啦~
所以唔加心唔得~
如果諗住玩高攻~建議大家玩刀啦~

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by pk007sky at 2006-3-26 13:55:
橫掃千軍同烏龍翻江

有D咩分別???

烏龍翻江係唔係大範圍

橫掃千軍就無烏龍翻江咁大範圍,不過就高攻小小???

有錯勿插,請指教

橫掃打3下~範圍比烏龍細~
烏龍打4下~範圍大d~

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

2力2體2心都唔錯~
其實28號只不過係封測~
玩錯左既都唔大問題~
大家可以跟自己既想法加~
我就會試下3體3心~
試完覺得唔好咪del囉~公測唔玩錯就得啦~

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by ItoMisaki at 2006-3-26 19:28:

公測幾時到ga?

官網冇講..我唔知..答唔到你..

回復 支持 反對

加力對技都有用~不過如果唔加心~
mp會少d囉~咁pk果時用6,7下技就冇得用~

橫掃/烏龍 (升lv用..選其一..要升兩種技..不如升死一種)
風馳 (pk用)

回復 支持 反對