打印 上一主題 下一主題
收起左側

內功(法師)討論區

關閉 [複製鏈接]
Originally posted by i-CCW at 2006-3-24 19:49:

正bao_16
下次玩下先bao_41

我又玩先@@
火技好似好勁@@

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by 迎希 at 2006-3-24 20:08:

打架講真唔勁
護多又點= =
D刀刀槍槍劍劍一野爆洛黎扣你百幾= =
佢地有d識飛刀飛劍= =
刀就話可以屈(用雪燕冰左之後拉到最開,佢招刀岩岩飛唔到你=3=)
但係其他係閃唔到= =
sopk係唔勁

開頭有d難 ...

原來pk 唔勁架=3=?
咁我都玩番刀@@"

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

咁高血d既法師同人p 勁唔勁架??

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

咁高血d 既法師夠唔夠其他 武器 p架??

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

2體4法@@”
咁實勁高血

回復 支持 反對

有冇邊幾招一定要學架??
加火系攻個d唔學得唔得架??

回復 支持 反對

Originally posted by 001035 at 2006-3-26 20:51:
迎希 你係唔係做左墨香既板主架啦@o@??
我想你做板主 有問必答 太好人啦~

你墨香名叫咩 ????有冇icq

我又要bao_39bao_39
不過我要msnbao_03bao_03

回復 支持 反對