打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [原創] 【淺談】 巨商八隻二轉

Originally posted by abcdkey at 2006-4-16 16:09:
商一 賣巨錢東涌交易  密我要幾億 講埋幾時交易 比ac nameoricq

你做咩?

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by Minglun at 2006-4-16 17:05:

臣2的確係勁,佢衰就衰在範圍太細,不過佢範圍大既話隻game就唔好玩架啦
至於阪2,我印象中樓主冇話過阪2勁,阪2我都用過但最後都係炒左
因為我轉帥係要講效率,唔講少唔少人有or型唔型,阪1對於我黎講,唔係一隻好難 ...

同意。 不過抄左版二有點可惜....
留以谷戰也不錯的說

Originally posted by 籐原佐為 at 2006-4-16 16:43:

你做咩?

扣我 4 分咁多=.="
真不好意思。沒看版規...

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by Boaz at 2006-4-16 21:29:

你唔好係到晒命啦
149全力花殺象4~5野渣ma
我都知啦~唔好以為我無fd先得傢bao_27
依家講緊岩岩轉呀~
花花同賽賽都唔同
一隻平均咁多,一隻秒怪型

你中文差,我唔怪你bao_08
1lv神裝最小都要爆成30招呀 ...

又如何?
我只想問,又如何。?
爆30 招都好過 小許打唔到。

回復 支持 反對

Originally posted by NeojulianEX at 2006-4-19 12:55:

輕易秒飛虎?高手

小許係可以輕易秒飛虎。
不過大前提係要 ”高手”

回復 支持 反對

問下各位
如果偶想為這帖子求精。
可能不??

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

好 。
試下求精先。
多謝支持,

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by wai31015 at 2006-5-15 13:32:
死賤尼•偷完野•重要話自己創既..9

請問你係邊度睇到呢篇野?
我都好有興趣知道邊個轉貼我d野

回復 支持 反對

多謝樓上的支持。
ps. 有在其他論壇看見本貼的話請知會一下。
      myorc 除外

回復 支持 反對