打印 上一主題 下一主題
收起左側

=====================

請問一下點係pk的時間(和敵人打果時..)轉武器...之前超無奈...得番一枝箭.........
hs 完一個要番去開個盒仔的野換武器....
但係我味行到已死o左..
唔知點先可以轉到武器呢?..
仲有係個競技場度可唔可以換武器....我到現在仲係唔知點玩枝槍.....無論我係唔係騎馬都好...
仲有想問下d身秘技點出...之前有個人比o左個檔案我地dl.... 內有教秘技...
但係要按Control + X 呢d...我想問Control + X 點按....
例如我想要錢...
個檔話要
Control + X 在inventory界面: + 1000 denars 加钱
我想問點按的?....

[ Last edited by kenpat on 2006-9-8 at 06:24 PM ]
回復 支持 反對

樓上的...唔好咁對我啦T_T.....
我無錢洗好陰公.....
仲有想問下個人d hp要點先可以自己回番?...........
我有時唔小心死o左(無錢買野~.~)........之後無咩hp..好陰公= =
回復 支持 反對

mod=模組...
模組係咩....
唔知點講..希望你看得明
人地話咩hl mod...就係要有hl先玩得..個mod只係改o左原本隻game小小野...可能+o左一dmake 呢個mod出來的人想要的野...例如做mod人想係"騎砍"(ja係呢隻game)
想玩ak47...咪自己拿ak47個圖再做第2野+上去...呢d就叫mod..

Originally posted by Elastic at 2006-9-9 23:56:

星戰mod
下載:http://www.mbrepository.com/modules/PDdownloads/singlefile.php?cid=7&lid=225

西西里 ...

有d人話玩星戰mod不如唔好玩..= =我想同番個個人講= =..
玩星戰可能係有d人想玩gun ja = =.....
我玩星戰mod都係想玩把gun先dl..@@
仲有唔修改戰場人數好玩d......等自己一打xxXD...
...上次比n隻dark kinght sm= =....走走下無啦啦d dark knight智自己走開小小頂住我條路...超狗= =....
仲有咩叫捉人?(我係dl 呢隻game 個板度看到有人話咩捉人= =..唔通捉d 步兵上馬狂砍= =?)

[ Last edited by kenpat on 2006-9-10 at 03:36 PM ]
回復 支持 反對