收起左側

拳術討論區

原帖由 墨香新手 於 2007-2-12 09:48 發表

55.可惜我呢個假期都唔係咁得閒煲墨香><我依家爆緊水升啦.我唔會半途而廢既.雖然d技難練但鐘意玩就得.好想快d真野球之後升少林@@
明智傑兄你依家返緊工?

拳皇.阿權,

是呀!我在上班中,你不要放棄拳職哦!加油吧!
我幫原先是想收學拳的人仕,因為玩拳者,性格十分有耐性。
但無奈的是,好多半途而廢了。

我組合失敗左 ~ ~,
之前記得你說想要21lv,所以安排21拳武2個,
好幸運地分2日組,成功上了 +7 AND +5。
但我太心急了,同日再上,先後爆了 +5 上 6,後爆+7 上 8。
嗚嗚!!!!!!!

不過我發現21+7拳武,同25+4的拳武一樣,差少少數值姐。
咁我就安排了一個 25+4的拳武了,還安排強好左,有 54 攻。
唔介意就用住先吧!
回復 支持 反對

原帖由 將軍抽居 於 2007-2-12 17:54 發表
唉~由33lv比人殺到得返32lv,搞到33lv護腕用唔到 /.\"
33lv拳方面,你有空就幫我合吧,最好是+7啦~謝! ^^

你為何被人殺呢??
勤於練拳吧!當你練好野球後,就不怕了!!
回復 支持 反對

原帖由 將軍抽居 於 2007-2-13 17:15 發表
唔知道點解成日見到紅人 =.="
成日都走不及,就比紅人殺死左 =="

@@"
遇紅人,不用怕的,當平時比武一樣就得啦,
當然可食住藥咁打佢啦!.........
回復 支持 反對

原帖由 ★死........ 於 2007-2-15 09:34 發表
被人冰左已經........  我火2同電3仲係一層....

所以呢??
從我接觸些遊戲時,已經詳細探討過拳手的弱點。

在細個時(LV),一定要安排時間練遠攻。
你練電3和火2都好的,不過 ...

只是得2格給我選的話,
我會安排練 水3 和 電3 囉。
回復 支持 反對

原帖由 將軍抽居 於 2007-2-15 10:18 發表
水3係唔係愈高層定愈耐?
同埋著 強木的介/令 係唔係會加吐納法的回血量?

水3,越高層數,係會好痛,同埋耐DD啦。

用木攻的介子/頸項,是會加高少少用吐時的血量。
回復 支持 反對

原帖由 26729548 於 2007-2-15 17:35 發表
hi 大家  我本人玩法拳  我e加3力3 心   技有電1.電3.野球.少林.如封 技點加血.打坐.金. 高lv d加ma拳術
e加得lv.15   我拳武玩一擊 有冇咩要換   好唔好  比d意見

HELLO .... 26729548,

OK的!不錯的哦,不過個人意見,先加被動"拳",後加血。
因為加血真係加得好少,有D不值的感覺,我情原你先加拳攻。

玩一擊,GOOD 本人也正是玩一擊拳。
不過到了39LV時才知道實際功用,到時會同大家拳手分享。
回復 支持 反對

原帖由 將軍抽居 於 2007-2-16 10:28 發表
呢到ge拳術討論區特別多人 :lol
明智傑兄,我的吐納升到10層囉:lol
最近多了很多王
但有d人勁唔合作,掛住打王,係咁引d小王比人,自私到死,我比人引死左3-4次左右

明白的!
教你方法,遇到這此衰人的話,
你記住一直打隻大就OK了,不過要馬上改出單技,
EG:如封 AND 少林,最好就要高層數D,隻王才痛,
身邊的小王就等果個人慢慢被追吧,總言之就見到小王過來就改用單技打。
不然出了範圍技,就麻煩了。

..... 在此 祝你: 新年進步,身體健康,遇紅殺紅,遇王得寶。

回復 支持 反對

原帖由 ★死........ 於 2007-2-22 09:43 發表
嘩!!呢度個個都墨魂wo!!

嗯!當然啦!
墨魂是最多人玩的一個老伺服! @@"
回復 支持 反對

回復 #67 將軍抽居 的帖子

嘩! ... 你都好勤力哦!
加油,不要放棄呀!..........拳手萬歲!
回復 支持 反對

回復 #65 patrickewing 的帖子

丸仔:

加油吧!直升LV呢!
拳高LV才是................暈人高手。

壓等方便,你是有帶多力的拳手,所以日後也可彌補回有關之被動技。

直升吧!
回復 支持 反對