查看: 24498|回復: 44
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[推薦]FEZ日本玩家所拍的影片 [15/7 新增殘廢刀遊的合作 擴建召喚挖水的運用]

原帖由 @Ricky@ 於 14-7-2008 06:42 發表

唔知我睇左幾條片既主角係廢刀遊定點........

條友d技術好似.........

而且仲要40LV.
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
但日本人D打法好唔同,佢地唔係為左殺人而打國戰,我睇果隻刀遊佢只係不斷放漆黑+廢PW+廢手.完全 ...

曾幾何時我都有咁玩,但反而引一堆執雞人去
對方走,就變相係分散左果區一部分戰力
所以呢d玩法對HKser黎講...除左有默契既團or fd一齊外,仲慘過白做
回復 支持 反對

話說CB時,更有戰場feel (強大彈幕)
而且唔洗默契(神奇),魔師護戰士,弓遊用箭雨等技造彈幕推進
我用刀遊好難殺人,更何況高傷? (其一,我未夠技術)
但幾乎無走位可言,食硬箭 (對方,己方 同)
----------------------------------------------------------------------------------
小發現... JP ser角色PW回得好快
似乎HK之後改版會改快佢
有利於彈幕使用@@

而且武器拎上手,放唔岩位既問題都冇 (修正左)
----------------
又有發現,巨龍 帶有沖前功能 (而家既2 - 2.5倍)[[tk_42]]

回復 支持 反對

http://circle.zoome.jp/fez/media/383/
呢段果2個刀遊,合作性一流
回復 支持 反對

技能樹同我好相似
呢個選修方向幾乎萬能

------------------------------------------
輔助性殘廢刀遊 : http://circle.zoome.jp/fez/media/359/
小發現,background music係metal slug其中一關既...
之後係東方...,再之後不明的...

回復 支持 反對