樓主: wilson141720
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 最強神作-DNF[台服不日降臨!!!!!DNF之風暴終極爆發!!!!!]

終於add左m群了~,,~  聽日就同各位前輩打聲招呼~
日版諗左咁耐0口0  終於決定左玩咩lu0﹏0
回復 支持 反對

原帖由 l03126 於 27-12-2008 20:50 發表
柔道招40就要90mp- -"
嘔血

大家姐咁快40喇  恭喜@口@
小弟今日先岩岩17就用晒疲累~..~
諗諗下又想做大槍/..\
回復 支持 反對

終於可以係日服享受到pk的快感了(感動流涕
係國服想順d都唔得0口0   根本就無連技可言~~
始終轉左做機械佬0﹏0   而家20lv99幾%0口0   
日服升得好快喔~~~    向浮游炮進發~~
回復 支持 反對

原帖由 艾石石 於 28-12-2008 20:49 發表

tam係m群叫咩名@@?
好似冇見你出聲既

我係m群個名好鬼長架0口0   好似係槍之又左 前田利加.......(下省幾十字
當然啦無見過我啦   m群咁耐我出過一次聲炸ma   好似係前日既事
呢排我都少左on msn~..~

回大家姐:
你招搖搖搖太屈機喇@@"  仲有你個簽名好型~~
回復 支持 反對

搵師父哦@口@  最好可以得閒帶下我呢個新手~~
回復 支持 反對

樂古改左版之後  怪怪地的說~~
番正題@口@
今日終於升到26lu   進度良好~
枉我今日升到25 鬼咁開心
原來改左版之後既天帷要27入.....仲要對住城主>﹏<
回復 支持 反對

你升得甘快-0-"
聽日可能30到xd
l03126 發表於 31-12-2008 21:04

我都想有咁快30@口@  日版任務加咁多exp   唔想升咁快都唔得啦
聽日可以27已經心滿意足0..0    踏足天帷!!!
回復 支持 反對

好貼就當然有義務去推@口@
成功衝上32  努力35學轉轉轉0口0
感覺上日服上30之後 反而升得仲快過低lv果時......
日服任務真偉大0口0   多錢多eXP
國服d任真係唔係人做>口<
同埋國服終於肯更新  係1月7就有得玩0口0   格鬥掘起了
回復 支持 反對

講起韓文就諗到韓服整個ac都麻煩過人.....咩game都係咁
岩岩先再多左個日服ac   先知道只要打幾行野就搞掂晒   好方便~~
同埋邪惡自帶計畫開始-﹏-++    想整隻漫遊出黎玩下
隻機械佬等一排唔升住0口0
回復 支持 反對

邪惡自帶做任務就快了
TAM有2部機?
還是你會雙開@O@?
艾石石 發表於 10-1-2009 05:20

小弟我徵用了我老爸的電腦來進行邪惡計劃(奸笑 -﹏-++
至於雙開程式仲未搵到/..\"
回復 支持 反對