打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 邊個話喵喵魔力冇人玩(有得睇現場情況)

關閉 [複製鏈接]
我想問 係咪個server多人 d人先至玩得落手 笑
回復 支持 反對

原帖由 rayhope 於 30-7-2008 07:02 發表

甘就硬係啦~!得個死城就算改到天花龍鳳甘,,米一樣唔好玩,簡直破壞左魔力原有既風格亦唔順眼,改到甘簡直係多此一舉,其實好多人都鍾意原來的風格嫁啦(只係你地一味掛住d物質上既野,忽略左)~!
你真係攪笑=D 點解你唔叫傑將升正職既錢 轉返5K既?? 點解唔叫傑山左商城既? 513有魔力原本既風格嗎? 我一味掛住d物質上既野?我諗你諗多左WOR 我玩喵喵都係當玩下 完全無諗住長玩 而且喵喵都無物質上面既野吸引到我去玩 我玩既原因完全係因為比喵喵 ((即係開SERVER果個人))既對魔力既熱誠所感動

覺得e隻魔力想要咩就有咩
好易悶

我諗你唔多了解呢個SERVER?
好多野都要親力親為 搵錢 升LV 升寵

回復 支持 反對

其實d人咁唔鍾意果d直飛升lv點/打王點既傳石
唔通佢地真係咁享受 你地不如去玩跑online啦

回復 支持 反對

原帖由 manyiko 於 1-8-2008 04:05 發表

我唔多清楚跑ONLINE呢隻係點樣既GAME
聽過下,不過完全冇接觸過
我選擇行,並唔係享受
係習慣,1.0玩到而家,
以前低LV去打仙人掌,去維洞打熊升LV
而家有里洞刀雞當然唔同,
叫雪山,要開阿巴 ...

諗返起都有好多呢D咁既回憶>3<

無品既玩家 所做既唔一定係呃錢

咁係咪 叫尾帶呀 無魔走呀 TK呀 係GAME爆粗 都要封AC?

琴日有幾個台灣人 係喵喵東醫 洗頻
叫左幾次都唔聽 仲好無禮貌
講真 無品既玩家隻隻GAME都有
我見到都好無奈/口\

回復 支持 反對