查看: 5283|回復: 45
收起左側

強烈要求版主處理d洗完頻仲要亂插人既敗類

關閉 [複製鏈接]
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3415739&extra=page%3D1&page=2
大家先睇第18樓JJalex指出自己遊戲中的名字為alex
再睇第19樓,coollala
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3415739&extra=page%3D1&page=3
再睇下22樓,23樓,25樓,27樓
呢2名玩家無恥既亂插人

最後睇下證據
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=3421196&extra=page%3D1#zoom
大家睇下各圖中既5p,7p
大家仲可以睇下2樓同8樓回覆果條友,先唔好講佢2個回覆都係講同一句野,唔好告佢呃post住
佢果度話,我都有俾個1p洗頻,29黎
之後佢可以係呢個post度話我d link入面既圖係整出黎既
一見到我投訴就咁講,但係人地個post就講另一回事既野
大家快d恥笑佢啦,佢個名叫sxxxxxx個ser
你要唔要面家!

大家睇哂呢d仲要怪蒙d?aoc就係有你地呢班咁既敗類
雖然唔係佢地開場,冇拉人圖,但證據咁充足
感恩你都睇到一直以黎呢班敗類幾咁理直氣壯
你睇到呢d人咁無恥,唔會放過佢地呀
邊個仲夠膽話蒙d有錯,自己咁q賤仲可以出黎亂插人?
你地班人咁唔要面,又無品,真係登你地呀媽呀爸覺得慘
唔好話係我做呢d圖出黎,我都係岩岩第3個post既樓主降低權限我先睇到
點解你地可以咁賤格,仲有面目大大聲串人
感恩如果你咁都唔ban呢2條人渣既話,我只可以話無天理lo

回復

你點知佢地亂插人=.=

重有點解要ban佢地  你唔比人有人用佢個名做29野??

回復 支持 反對

回復 2# 的帖子

睇貼咪知道 請爬文- -
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

我玩aoc用你個名 洗頻    之後post上來叫版主ban你好唔好

笑死我11

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

個post唔係我post的,仲有佢本身set左權限,如果咁都係我整既我好神lo
回復 支持 反對

原帖由 紅色夢想 於 23-8-2008 21:45 發表
分享下je朋友 你睇下洗頻個條友講咩先啦 真係覺得佢變態XD 次次洗我之前 同me講 hi 1p 記得我?
沒惡意==""我覺得係你LO 樓上個位 請你自重死29 -,-忘了29不會自重 囧

佢叫感恩ban佢地喎???

你有無語言障礙

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

你係中環街上大叫一聲alex應該會有人應你,嗯

香港勁勁勁勁勁勁勁勁勁勁勁勁勁勁多人叫alex囉

回復 支持 反對