打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 反鳩天宇科技!爆人ac既game商!唔買點大行動

洗完機都唔代表唔會中馬wo
改咁長都被人盜,9成9係中左木馬而唔知啦
我用nod32+木馬清除大師2008,都間中搵到好多木馬(間中1~2個)
你中木馬又唔掃,唔好怪gc啦
重洗機唔代表咩都清到
回復 支持 反對

回復 8# 的帖子

用下腦la
個個都俾人爆ac
一定冇人玩
加上,有時呢d講運氣
回復 支持 反對

原帖由 22754941 於 19-10-2008 16:04 發表

唔係你比人爆ac咁係咁講喇!
點解排行個d無比人爆!?
好簡單~
佢地又無咁傻架
爆d咁有名既
證據!?
我d fd就係證據
個個人都比不知明既人爆過ac
我有個fd比人爆個3次
搞到e家要每個星期轉一次pw
幾鬼煩
唔 ...

這算是哪門子的證據?
我看你還是去冷靜一下頭腦好d
因為你連利害關係都搞不清
爆你ac對gamecyber有咩好處?
為左你果136 x N咁多錢
為左果連30分鐘電費都唔夠交咁多錢
損失客戶的信任
損失數以萬計的金錢

基本上連動機都不成立
唉.......
回復 支持 反對

- -你俾人爆ac9成9開過msn先開game
之前好多人都係因為msn毒俾人爆ac
仲有你唔好係又罵gm唔係又罵gm 如果gm係爆就唔爆你
啦 係都爆d多$ga人啦 仲有你估gm如果係爆人ac只會爆你1個咩
一定有其他人俾佢爆 但係我玩咁耐都好似只係見你會話gm爆人ac丫
回復 支持 反對

原帖由 22754941 於 19-10-2008 09:51 發表
反鳩天宇科技!爆人ac既game商!唔買點大行動
我小喇星
我岩岩玩番夢之唔夠人個月又比人爆ac
我個ac pw超長
跟本無人知
一定唔係fd爆
仲有....
呢次係第2次
我諗多數都係天宇科技dgm爆!
為什麼!?
因為佢地知 ...

呵到底係有人上左某d網搞到自己俾黑客head入去定係天宇廢喇
仲有唔該你呢條xyz查清查先好話人
你係網上講的野佢都一樣有權力去告你誹謗(唔好同我講言論自由)
我係game入面係咁同人講我有好多6合好裝..點解又唔見有人黎爆我ac
定係有人上左某網用過某d野而俾人head入牙??
同埋我想講4個防毒並不是什麼大不了
4個反而自己搵自己笨,互相衝突乜都做唔到,俾人head入都唔知喇
仲有黑客head人部機可以完全避過哂防毒同防火牆
防毒同防火牆並不是萬能並不是能阻擋黑客的小朋友..別無知吧!!
回復 支持 反對

NASA曾經俾人HACK左 ... 原因:工作人員
某某大廈曾經俾人爆格 ... 原因:工作人員

你係唔係想咁講呢~
保安人員同你睇住個大廈有無陌生人進出 @@"
其他佢地想偷你屋企D錢架 @@" 去管理公司投訴啦~
唔好用咁無聊既推理去估邊個爆你AC啦~ 幼稚
回復 支持 反對

係唔係你去網吧中左木馬
回復 支持 反對

我可以肯定,如果你只係玩夢歷
盜帳一定唔關gc事
但你同時又玩eco,咁我唔排除內部有人搞事(或者俾人hack左入去)
因為我發覺有eco不能更新,是因為有些更新檔有不明軟件xd
注意:我更新夢歷就冇發生上述事件,只係得更新eco先有,唔好混淆,或者係度加鹽加醋
以下為我既nod32所發現既東西

回復 支持 反對

又唔見我中???????????????
回復 支持 反對

原帖由 qwel0001 於 20-10-2008 18:11 發表
我可以肯定,如果你只係玩夢歷
盜帳一定唔關gc事
但你同時又玩eco,咁我唔排除內部有人搞事(或者俾人hack左入去)
因為我發覺有eco不能更新,是因為有些更新檔有不明軟件xd
注意:我更新夢歷就冇發生上述事件,只係得更 ...

eco應該都沒有俾人hack
2kf果邊都好多人話防毒掃到eco更新有毒
但最後結論都係 防毒把防外掛程式誤認作病毒
回復 支持 反對