打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 毒龍

其實毒龍真的比改廢左....毒龍pkd招係有優勢但係血少防低冇範圍技真係好慘....毒龍應該都要改一改吧!唔洗全部改哂...至少改血長...防高d/整招範圍技(最多cd長d都好)其中一樣喇!如果唔係毒龍真係好辛苦!升lvpk強係佢特性!毒龍雖係玩暗殺型但係毒龍血少...暗殺果野殺唔到佢就死緊....風雲就改到愈黎愈勁,只要肯分點買裝去到後期打王清怪一樣快!3個門都有範圍,就只有毒龍沒有了....65副本比排斥點攪!出招範圍技好似比較好呀!緊樣起碼有人受解65!不過內毒撐到上80幾開始就有得出頭喇終於!打王終於完全突出!(打王速度快到咩咁)
以上只係自己係巴哈睇完一堆野得番黎ge個人意見!
沖心想網龍咪愈改毒龍愈廢!最好係咁易都改好番d公平d好!
回復

我唔識屈ma咁有咩用!你教我喇一係!
回復 支持 反對

回復 4# 的帖子

1是安全很多
2內功慢?知唔知內毒一野小毒扣幾多千!內毒係指加19氣果d一定唔會加到潛哂到暴擊!
3防係一定比ec少
4血係比風雲多但比ec少我隻57ec有5000血毒龍一定做唔到(一樣裝)
5唔知你想講咩sor
6又唔明你講咩
7改防高唔一定pk用打怪都有用!同埋防高唔代表可以硬打點防高都冇刑天高!起碼都改到同ec差唔多防先(ec仲要有得自己加血呀)
回復 支持 反對

回復 7# 的帖子

一隻用12%/16%,5氣鍊點法19條7體的毒,全身+9把把有+氣一招小毒唔爆都破千仲可以2.3000血一招呀大哥!想知多d可以去巴哈睇下喇!唔想同你pen戰
回復 支持 反對

回復 9# 的帖子

那都是之前朋友在秘及還可以時比一隻70幾毒龍秒了後跟我說我才知道內毒可以一招小毒幾千血!毒龍千萬不要改有範圍技,不改還好,一改了只要一出技便在地上訓覺了=0="毒龍那麼少血,還是玩回單p吧,一出範圍血又要加長,血加長了防又要跟住改強,到時毒龍便無敵了!
回復 支持 反對

回復 11# 的帖子

最主要是小毒可以繼續扣血!外功e方面應該做唔到呀=0="內外毒邊個勁d而家e刻係冇法下定論,唯有選自己比較鍾意ge喇!
回復 支持 反對

回復 14# 的帖子

你那樣應該不算外毒,你攻高全因你把武勁姐!外毒的意思係19力7潛/19潛7力呀!你果個又唔係內毒wor因為內毒多數指先加19氣其他加咩都得!你內攻同外攻高應該係你裝比較好吧了!如有錯勿插!
回復 支持 反對