打印 上一主題 下一主題
收起左側

[討論]樂古玩家的質素真的愈來愈差

係呢到,個個所謂既言論都有骨既

我唔評論呢次事件,因為一評論 言語上一定有骨

我只係想講少少個人睇法

我認為1p t人,原因只可有一個,果條友29..

至於1p有私人理由,有fd,叫左留位等等
可以先用說話方式,叫人離開,如果叫不動,再t吧
人是高等動物,可以用言語溝通吧!不是下下都要用武力,強制性,等等
1p開場是拉人,不是在拉動物@_@

如果先用說話方式,叫他離開,那麼他的心會比較服
相反,如果一入場,就二話不說,t佢
咁佢就一定唔份氣嫁啦,比起你,你會點?
一入場就比人t,你會服氣嗎?

以上內容,如有冒犯,望請見諒

by:玲瓏
回復 支持 反對

41# 惡堡

我也同意你的說法,只是"有人"叫極都唔走

佢1.0c 勁多玩家叫佢轉1.0重入,佢停左好耐都唔重入,我只好踢

有錯?

第2次踢,我有自己私人理由,我已在#2道歉

你仲想點?

最後一點,樂古玩家質素愈差?

就係有你呢d咁ge人,得閒無事挑起罵戰

好好反醒啦, 你ge態度都唔係好得去邊 (本人指的是#1
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

43# 鳳忍丸 小day只係認為你係29 踢你有乜唔岩?場主踢係咁架啦,佢鍾意你就唔踢佢唔鍾意你就踢,不過我認識小day唔係咁無品ga人,上次我同佢嘈佢自己係msn同我認錯先。不過我勸你都係唔好扮大牌,因為本人好僧d扮曬野ga人。就算樂古玩家質素真係愈來愈差,你開左個post就可能解決到個問題?你唔知7同9點解? 7姐啊 9姐唉 係唔係你自己解錯d意思我就唔知。如果你再唔封post只好叫版主來,因為你話明你自己得閒無事挑起罵戰,姐你玩野啦,人地封你post都忡得。錯又唔認,你自問你自己有冇做過咁ga事先啦,叫人'小弟弟'?你好大呀?就係你好大,你講ga野只係個細路仔講ga野,「死雞撐飯蓋」,冇錯我地係,咁你係咩?文化狗?再講,「死雞撐飯蓋」,都係岩你用d,依家比人串忡要回post話番人轉頭,明係死要面,忡唔係「死雞撐飯蓋」?玩場game都要嘈到死,你都幾多時間下,就好似你啊媽叫你去街你就去all屎ga道理一樣,都係死要面。大家唔好再回覆.因為呢條友跟本自己身有屎就學人係到嘈。話比你聽,人生有幾多個十年,最緊要踢得你呢d 29通快。
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

45# 鳳忍丸 一樣野就還一樣野 講講下唔好講去第2到,你自己認為你自己勁但都有人認為你廢。加上我地講緊係呢個post你講所有post做乜?想轉換話題?忡有我想講明係遊戲前踢係岩,你要告就佢係遊戲到踢你,咁你就可以告,加上你冇圖,學人講理由?味夠班。忡有唔該你講講下唔好人身攻擊。
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

小DAY係未開遊戲前就踢你根本冇錯...
佢係行使緊1P開SERVER既權利..
1P開SER..自言有權踢你..1P認為你係29就係29
根本不用多講..馬上踢你..
而且踢左你好過你係入面玩緊時踢你..
只少唔會曬你時間!!..加上進行遊戲前踢你根本沒有犯樂古AOC版條例
你開POST告人連圖都冇..你已經犯了條例..
你冇證據做咩去亂告人呢?[[onion_62]]
其實你開POST做乜呢?想引起罵戰?定係想亂告人呢??
想引起罵戰你去錯區了...
想告人你又沒有證據...
亂告人應該番去玩世紀帝國一 LA~
小朋友真是小朋友~~[[onion_62]]
回復 支持 反對

47# 鳳忍丸 你理解能力低,定你唔明常理,你遊戲開始可以踢,但你遊戲緊又冇做錯事係應有權玩落去,但如果遊戲中比人踢又冇做錯事咁先係1p唔岩。忡有可能係有另外果d人叫踢你 1p先幫踢你忡唔明?如果你唔明就睇48樓啦小朋友,冇錯冇圖唔關我事,但樂古AOC版條例再加上你冇圖就一定唔告得,你一定會告唔入。如果係似你講樂古小朋友多,咁你又做乜入我地小朋友果到呀?你自己咪又係小朋友,好僧d傻ga係到扮大話我地小朋友。
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對