樓主: p00p00irwin
打印 上一主題 下一主題
收起左側

點解Martin成日串人?成日話rwt咁咁咁?

又有人玩QUIT HAHAHAHAHAHAHA
同埋呢,NO1 CARES AMY,SORRY.
你最好同佢一齊拎WELFARE TIM =D
回復 支持 反對

我仲玩更love1025 果時同人買過幾m同邊個放俾我就記得 .

不過幾百M同stake我肯定無 .  

不過同你解釋都多餘
傻佬_johnsun 發表於 8-8-2009 00:45
lol,love1025................since u sell me the ac only have 13-14m ja wor= =無幾百M ga wor- -
回復 支持 反對

lol,love1025................since u sell me the ac only have 13-14m ja wor= =無幾百M ga wor- -
crazy963258 發表於 8-8-2009 01:36

你乜都唔知又係到講,我用你老細既講法:我都廢時同你9UP辨論
回復 支持 反對

無論BREAK那條RULE,不論是RWT,還是OFFENSIVE LANGUAGE,也都是不允許吧?

RWT RULE BREAKER有如貪污的人

導致不公平交易,現實的後果是坐牢,也因為影響深遠的關係,RS也作出了改變

令一方面,

OFFENSIVE LANGUAGE RULE BREAKER有如失控的精神病患者

為旁人帶來無窮的精神滋擾,現實的後果是入住青山

不過,有邊個無錯過?

包括RS

不能有效解決所有RWT RULE BREAKER

不能有效解決所有OFFENSIVE LANGUAGE RULE BREAKER

接受膠味的APPEAL

讓他們苟且偷生.

本來就是一個失敗的遊戲

對於RS的無能,不是只能接受嗎?

埋怨的意義在那裡?

然而,你只是遊戲的奴隸,又能夠做到甚麼?

也許

今日你依然能夠LOGIN,沒有因自己曾犯過的事而被BAN掉

已是你的福氣

只是,你為何不懂珍惜
回復 支持 反對

講真,我唔覺講粗口有問題,你話講得好勁就話,我通常比人REPORT個陣都係係PITS同人WAR,PK緊個D,SHOW緊我既ANGER,我唔覺得有問題,好多歌手既歌都有粗口,粗口又唔係AGAINST THE LAW..再者,我有我既PUNISH,就係比人MUTE,不過呢D RWT冇,反而搞到我地冇WILDY
回復 支持 反對

講真,我唔覺講粗口有問題,你話講得好勁就話,我通常比人REPORT個陣都係係PITS同人WAR,PK緊個D,SHOW緊我既ANGER,我唔覺得有問題,好多歌手既歌都有粗口,粗口又唔係AGAINST THE LAW..再者,我有我既PUNISH,就係比人MUTE, ...
p00p00irwin 發表於 8-8-2009 02:13

埋怨也沒用

無能的是RS

要是選擇繼續,也就只能接受

PS. 粗口只是用來掩飾VOCAB的貧乏,是意味深長的自嘲方式
回復 支持 反對

洗成5000$[[bao_27]]
回復 支持 反對

PS. 粗口只是用來掩飾VOCAB的貧乏,是意味深長的自嘲方式
h0h0 發表於 8-8-2009 02:24

只不過粗口黎得簡單直接, 一個字頂你4/5句[[onion_53]]

以上5代表我認同邊個...只係表達意見, 保持中立 =3=~
回復 支持 反對

癈事同你班膠市癈up , 有機會係rs到撞到我再串7我啦 ! 我都癈事再上forum , 88~~同amy 一齊玩pm off 的rs 仲好 .傻佬_johnsun 發表於 8-8-2009 00:53

潛水怕屈機 ;P
pm off rs = no life losers
have fun in your fantasy world, and failing in reality

Kind Regards,Donald ^^
PS: Useful links for you
http://www.gov.hk/en/about/about ... /social_welfare.pdf
回復 支持 反對

ROFL EDWIN <33333
回復 支持 反對