打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 打交當然要影相 XD

你地離哂題啦[[onion_44]]水水影相比你地睇下姐,又唔係要你班人係度口水...成日嘈交..有乜為呢[[onion_59]]搞到水水個post好似開黎比你地鬧交咁[[onion_66]]
回復 支持 反對

唔只係睇咁簡單囉...佢自己po完相種要話埋人地..
家陣自己係到蝦新玩家..就覺好勁...種話人地蛋散..
正如 一個80打3個60lv...一定殺哂啦..但人地只係60lv
我唔覺得有幾威風囉..我種覺得你地好"收家"...新玩家唔夠打好正常種要出埋口術
根本就係想撩人地嘈交..e家好型咩??  大團打大團無問題..大團蝦新玩家!! "刁架"!!!

笑位在那?最好笑就係你地...
回復 支持 反對

你地離哂題啦[[onion_44]]水水影相比你地睇下姐,又唔係要你班人係度口水...成日嘈交..有乜為呢[[onion_59]]搞到水水個post好似開黎比你地鬧交咁[[onion_66]]
fd4587 發表於 24-8-2009 22:59

ben最了解我[[onion_33]]
回復 支持 反對

唔同魏國要為某個路人甲既冇POINT言論而3團合一團?贏就贏 輸就輸 自己搵交嘈 冇POINT駁唔到就話自己唔鐘意舌戰 唔鐘意舌戰咪約出黎打囉 得把口有咩用 ...
小寒囧 發表於 24-8-2009 22:12

你想真係打定game打先??我game人物叫爪。花小橙。神,樂意奉陪。。。。。。真人PK既話就唔好啦
回復 支持 反對

你想真係打定game打先??我game人物叫爪。花小橙。神,樂意奉陪。。。。。。真人PK既話就唔好啦
chunkit_66 發表於 25-8-2009 10:30

橙[[bao_31]] 你彈個名出黎會串親人
回復 支持 反對

我好廢架...唔會未識搵錢就碌爆卡買點 仲有真人約戰?我又唔係1X少 又唔係X保 跟咩華X哥去咩灣X陽X 你地唔好拎個大佬黎串我就真啦 我小市民黎架炸 邊夠你地D大佬玩呀?
回復 支持 反對

46# 小寒囧
你一定係共濟=.=
回復 支持 反對

<<共濟會獨雨寒 6個字有少少呃POST...
回復 支持 反對

毒雨[[onion_53]]講得好ar [[onion_48]]
回復 支持 反對

傻小優,不破真係一盤散沙???[[onion_59]]
回復 支持 反對