打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 如果青衣樓刺客PK鬼域刺客誰會勝

得,   咱談不到一塊去,.    你要真有能力  像你說那樣,  趕快 把所謂你那4真中級高立   爆出6200的圖發出來給大家看看..

吹誰不會啊??       我 7真7絕 柳金蓮    一下爆10W呢  吹唄..        還有少用你那鳥語  爺 ...
.Ar 發表於 27-11-2009 01:07

回復

20# jasonlok
關於爆出6200血的寶寶(系蔑青打初二果時爆的),好多人都知道。去豪雄問人。唔知白金距地還有沒玩?
回復

21# jasonlok
回復

你發那圖  誰都看不到,   我不是讓你證明 你有多少號.    老區89 滿的號都得是   ,賣的也非常便宜.

我是不想和你吵了,   國內人也不是那麼不知趣.    你說也有對的,   我說的也不一定錯..       我玩過青衣,主要玩 ...
.Ar 發表於 27-11-2009 03:28

唉。圖系我刪,有咩好睇。你昨天無睇過?過去D事講來都無用。
好。你認有講唔對的事就得。明明系度討論鬼同青衣。你老轉話題。我都唔知你系講咩。依家又老講內地代理差?我問下你。有邊個代理好?大約個個代理都為賺錢。做生意唔信唔賺錢?
內地服服務器唔穩定、這個同意、算。唔同你講了、想玩香港服再等幾日。
回復