打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 海洋【咒術師】應用咩夢古或其他 例如:天馬,價錢係幾多?

回復

第一.感冒夢古絕對唔會係戰力,冇攻擊力的寵!!!只可作收集用
第二.就算1lv 至幾lv都好 ,基本上 有一隻夢古夢古就夠哂
       劍夢...血又唔可以話高    攻又唔係高得去邊0﹏0
       火夢?? 唔好意思,正常人都唔會用
       水夢??哀d講,叫佢番屋企收皮啦  , 低攻,低血 遠攻   用左佢基本上你就要幫一隻低攻的寵頂血
信個個回答?? 信五成你都冇左一大堆錢~!!!

如果你話信唔信佢講野~!!
睇清楚佢講咩先
4火夢 本身低血 高攻都唔重要 技能更廢...
火夢技能??寵物如何出技能?? 高攻?? 何以見為咁叫高攻

1.夢古夢古 開始多暗怪出現 夢古夢古(光屬)打會更好
  如果你到左高lv就會開始打死地,打高lv團   唔關屬性問題~!!只要有大量寵守  佢高血可以幫你狂頂怪

劍夢 本身多血 高攻 d怪如果唔係高暗抗都唔會有問題
佢講51-99lv 個時,人人都打團,打死地唔會有怪低抗 閒閒地都50%70%屬性  信佢講又係死得

4.夢古夢古 低lv果陣d怪廢 夢古低攻 唔係好岩玩
   夢古夢古d人唔係收佢番泥打人,係佢招效果同埋高血

希望以上可以幫到摟主

如果你想玩寵~!!
出去收一隻夢古夢古 都夠哂佢用~!!!
回復 支持 反對

古古最勁秋20%暈wo,打5下有一下暈
回復 支持 反對