打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 【活動】《CSO辯論大賽》(活動進行中...至3月7日)

關閉 [複製鏈接]
頭像被屏蔽
回復

現時CSO明顯正不斷加強PVE,CSO正為新世代FPS開創先河

也許PVP一開始就是錯、不良的FPS對戰模式
每次進入 ...
[H]kasonsky 發表於 1-3-2010 20:22

若CSO注重PVE完素而放棄PVP , 跟L4d有什麼分別?? 還稱得上是CSO嗎??
技術是自己培養的 , 沒有人第一次玩就可以變高手。
由其是射擊遊戲跟傳統RPG遊戲不一樣 , 唔係話有高手教新手打就可以變高手。
新手被罵只是一種推動的表現 , 若每個人都在和平的世界下生活 , 邊個會學懂反抗??
就算唔更新 PVP 模式唔係完全關外 掛原因事 , 但主要原因首要一定係外 掛因為。
老套d講句 , CSO入面也有部份有實力的玩家 , 佢地唔係為左玩PVE而玩CSO的。
如果係咁 , 大家為何不選畫面更高質素的L4d??
而且 , CSO的收入來源也是來至 PVP的槍支 , 沒有PVP場 , 你會捨得買一支m24去玩PVE嗎?

評分

參與人數 2樂點 +15 收起 理由
ctm22000 + 10
Yondaimc + 5

查看全部評分

回復

我覺得gm冇咩點做野囉!,因為佢話起9月1日封殺外掛,但你覺得有做野咩,我開頭真係好天真,2維佢會封,但我一入 ...
cts1997120 發表於 1-3-2010 21:15

冇野係絕對的 , 有外 掛先有防外 掛 , 難到未有新外 掛 , 防外 掛就可以預先知道對方用咩程式嗎??
    如果GM冇做野 , 佢就唔會咁得閒走去封外 掛 。係 , 街場有時係好多掛 , 但係沒封既話唔係會仲
     多咩?? GM不是超人 , 唔係所有外 掛都話封就封 , 佢仲要核證。而家就係因為官方為保持效率 , 導 致質素下降 , 好多無辜玩家被封。

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
ctm22000 + 15

查看全部評分

回復

回復 33# 路的盡頭 問心:你會因為一技m24而去同外掛打!我覺得冇人會因為一技m24去同外掛打囉,你都唔會用你辛辛苦苦禁打出泥既kd 去同一個外掛打吧!m24唔起一般場到用都可以起疆屍場用.仲有你講叫gm封ip,係,依個係一個方法,但係你計下香港有幾多人用電腦,你依不易封錯人地,令到人地玩唔到呀

評分

參與人數 1樂點 +15 收起 理由
ctm22000 + 15

查看全部評分

回復

個兩把新cv同m4唔係一般模式用既槍嗎?地圖方面如今外掛當道,咁快出曬有咩用?不如出下啟示錄這種新 ...
m88 發表於 1-3-2010 19:37

放入昆錢箱到有鬼用咩
抽到先得架

評分

參與人數 1樂點 +5 收起 理由
ctm22000 + 5

查看全部評分

回復

回復  路的盡頭 問心:你會因為一技m24而去同外掛打!我覺得冇人會因為一技m24去同外掛打囉,你都唔會用你辛辛 ...
cts1997120 發表於 1-3-2010 21:39

重新論據 : 疆屍模式是PVP一種

另外 , 而家除左街場 , 重有樂古場/pub場/軍團戰等等 , 你買支 m24唔一定係用來打外 掛阿。
    重有 , KD可以洗返來 , 最緊要有技術。
 就係多人玩先有封錯既可能性 , 我地要求GM做到最好 ,點解唔可以原諒佢一兩次錯?? 佢想封錯人ac 導致玩家流失?? 佢想整臭自己個名嗎?

評分

參與人數 2樂點 +15 收起 理由
ctm22000 + 10
Yondaimc + 5

查看全部評分

回復

我唔認同你既講法。
首先 , 官方有出一般模式可以用既槍 , 例如: AK , M4 , 重機。
而且官方出新地圖一 ...
路的盡頭 發表於 1-3-2010 20:02

佢地淨係用個死鬼係統
個係統話有就有話無就無
係統都會出錯架麻
佢出錯咪封好多無用掛既人
我睇唔到佢係努力緊囉
佢努力的話就唔會淨係用個咁廢既防外掛啦!

評分

查看全部評分

回復

放入昆錢箱到有鬼用咩
抽到先得架
彭哥列初代 發表於 1-3-2010 21:44

這是一種營商手段 , 咁易抽仲會有個支槍既價值嗎? 仲會有人放ac放得咁高價嗎?

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
ctm22000 + 2

查看全部評分

回復

回復 34# 路的盡頭 你話封掛要核證!,你問下人啦,你知唔知一個掛9,佢用掛起碼有1年,佢用左9個月,佢先有警告信,佢用到一年有多先比gm封,你話gm做事態度係點啦

評分

參與人數 1樂點 +2 收起 理由
ctm22000 + 2

查看全部評分

回復

這是一種營商手段 , 咁易抽仲會有個支槍既價值嗎? 仲會有人放ac放得咁高價嗎? ...
路的盡頭 發表於 1-3-2010 21:48

但佢個合約果到好似有話唔比交易喎
橘子唔理你放到幾多的
只會理自已搵到幾多水

評分

查看全部評分

回復