查看: 6185|回復: 24
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] (轉)17-22級秘文

回復

=-=;;;;好勁
回復 支持 反對

=.= ....完全追唔到唯有等佢送中高級既秘文算
回復 支持 反對

下~~
甘勁ge~~d秘文?
真定假架~!?
回復 支持 反對

我最享受玩赤壁是剛公測的3個月,之後有點錢>時間,再加上外掛當道,加上骨子的商城,太令我黑骨銘心
送野都係口碑大於做
花400k玩一隻game,不如用來做一些對我有意義的事(例如:渡假,投資)
虛擬的強勢(我指你做網遊業<開發網遊>,另計)不等於現實強勢
如果只是單純地玩,真的不用花太多錢(被代理公司抓玩家心理牽住我地走)
玩網遊只是消磨時間不一定要最強
回復 支持 反對

玩game只係一個娛樂.... 唔應該豪放40萬落去...
回復 支持 反對

回復 18# Quentin~

呢d咪就係果d富豪囉

你唔好話我知佢屋企得幾百萬身家佢會用40萬玩 online  game 喎 , 我都有睇呢篇報導 , 聽講佢16歲入讀USC (南加洲大學) d錢都係金融賺返黎

但我勸你唔好諗住有好多人可以用幾十萬玩一隻game

呢d係極少數,呢d人應該5隻手指數得晒
回復 支持 反對

而家赤壁都愈來愈少人玩,如果佢仲出到幾十萬真錢一粒秘文咁顛咁即係迫人轉game , 幾十萬真錢黎買d 虛擬野 ? ...
無為 發表於 17-3-2010 00:38

咪係囉-.-丟幾十萬入去  一陣好似hp咁關鬼埋咪大獲-.-  赤壁仲想屈人$屈幾耐...
回復 支持 反對

赤壁會唔會出現呢D玩家呢?@@

P.S. 其實赤壁同神鬼奇兵係同一間開發商
回復 支持 反對

而家赤壁都愈來愈少人玩,如果佢仲出到幾十萬真錢一粒秘文咁顛咁即係迫人轉game , 幾十萬真錢黎買d 虛擬野 ?? 係online game世界入面,幾萬蚊
玩一個game已經好犀利啦

如果我係千萬富翁都唔會用二十幾萬用係呢d野度啦,隻game關閉左咪咩都冇晒

咁貴既秘文有鬼人買 , 中產都唔會買啦   香港赤壁真係出呢d秘文既話留番比幾百億身家果d富豪玩埋佢啦~

出呢d秘文我諗得三個後果

1.果d秘文得個 "擺" 字,冇人會有

2.赤壁再走勁多人,甚致冇人玩

3.真係有人咁好彩沖到既話,係game度無敵左,其他人見到一樣冇人再玩
回復 支持 反對