查看: 20495|回復: 87
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[原創]明男升LV流程連片

好多人升明男都成日怨:X!#Y#$%(@#$^又死主!!所以以下有教大家幾LV打D咩,同有少少片睇,我隻明男唔勁,請大家唔好介意,多多支持!
這方法只係岩冇勁裝既1 轉明男,而且要全暈,高手勿插,唔該!
明男打人好勁,好似放血咁架,大家不妨試下,各未到200lv的明男,你地要加油,你地唔好羨慕人地200lv明男打到好多怪,你地都終有一日能夠升到200lv,唔好灰心!!

明男1-60LV 冥海

明男60-80LV冥象(要有3暈先打,因為少暈驚象出技,震死隻主)

80-120LV冥蛇(又可以升LV,又有冥石,何樂而不為?

120-140LV炎王(小心暈佢唔到!)

140-170LV於台(一定要識企位,有時D怪散就會比遠攻怪打死,小心)

170-200虫虫(明男要急上200,就可以打虫虫啦)
以下係大場,大場都係20秒左右完架啦

當然啦,打食云獸都係方法,但係最好食大力同識封冰,D怪好多血,唔食大力打得慢,唔識封冰更加唔洗打)
如果要賺錢,打料係最多不過,明男打呢D就岩晒!

打冥使出白金,紅書,綠書

打武士出舊星雲劍同翡翠

以上兩種係冰血1f既怪,記得要帶馬符,果到D怪相當密!!

打監視者有萬陰(千幾M架!!)

打悲魂有赤玉
打呢D寶,經就會少D,沖200LV唔會搵呢D!
多謝收看

評分

參與人數 1樂點 +80 收起 理由
Tai Wong + 80 超過80個回帖,提我加份精華

查看全部評分

回復

多謝樓主教路-v-
不過低lv打象不如打冥海啦
PY_無人 發表於 24-4-2010 11:30

有3暈可打象,雖然多少少經,但係小數怕長計
回復 支持 反對

你依家100幾LV-.-打呢D更係幾下死喇-.-

你拍來都都冇用.=.=
koy65 發表於 24-4-2010 11:55

同樣方法,你肯食天下,同樣冇問題,暈只有一場3-4次就夠
回復 支持 反對

很好!
明男 如果經濟玩法 可以帶升兵
我果陣 祖2 雷公 念力 燕 孔明 帶6隻兵
好好搵 ...
XXjapanXX 發表於 24-4-2010 13:21

依家冇啦t^t依家吸升仲好= =加上兵價平,慘
回復 支持 反對

真係勇敢,但係好多都話暈唔到虫,可能係佢地唔好彩吧
回復 支持 反對

個人認為低lv冥海>冥船>冥使>炎王 開始果時..
仲有8暈其實足夠應付...
講真打咩怪升都係睇你自已想點去到20 ...
卍傻小子卍 發表於 24-4-2010 12:13

所以我就分左兩個,一個係搵錢既,一個係升lv^^
回復 支持 反對

嘩,你朋友的確早有準備,所以我所發佈的封冰試範的確有用,你朋友好勤力
回復 支持 反對

可糸貼下你點加點0.0
chan002113 發表於 24-4-2010 23:23

2100法 全點 全暈
回復 支持 反對

現在1600mp,全力
用緊仙刀,鬼妃介,海甲
食埋大力+130念力,2條mp ko
30s到完場
keikwan 發表於 24-4-2010 23:26

= =果然有預備,我都係得龍鱗set 連花手腰鞋 80介 仙刀= =
回復 支持 反對

我仲以為樓主由1lv一路拍到19Xlv-,-
~玻璃蝴蝶~ 發表於 24-4-2010 23:35

咁樣真係大工程= =有排升啦都,只係教下大家,試範下,跟我講個lv其實有d怪都係慢少少
回復 支持 反對