我很被動..]]很怕單身/ \ 加多張十月

查看數: 3782 | 評論數: 29 | 收藏 0
關燈 | 提示:支持鍵盤翻頁<-左 右->
    組圖打開中,請稍候......
發佈時間: 29-9-2010 00:16

正文摘要:

本帖最後由 兇星 於 2-10-2010 21:42 編輯 又有一段時間冇上黎啦 雖然係到認識既朋友唔多 但我依然想係到識朋友啊=]] POST番呢一年自己既生活照啦!! JAN 2010 睇完相 麻煩留個CM比我啦=]]多謝 ...

回復

小雨KeunG 發表於 10-11-2010 03:01:56
NAM 我已經十年冇上黎
一上黎就見到你 梗係黎留返個cm啦>_<

評分

參與人數 1樂點 -8 收起 理由
牙宗 -8 舊帖

查看全部評分

SIU貓喵 發表於 4-10-2010 23:41:56
呵呵~咁快識左1年半,我仲記得我地係09年2月(新年果時)識既
真係歲月吹人  咁快又1年  ,  我依家讀緊 ...
┼明月新星↗ 發表於 2-10-2010 23:34

@.@" 係咪我地識左1年半..?!
愛玩樂 發表於 4-10-2010 23:37:24
長頭髮好睇d wo@@
不過短頭髮都真係型...有幾分似周柏豪
支持~~~~~~
[H]soli6 發表於 4-10-2010 23:06:59
個頭好清爽=]
兇星 發表於 3-10-2010 00:16:14
RE 翼風星痕 : 依家個人愈黎愈冇所謂 從前接受唔到既野..依家都接受左一半

RE: 星星 : 嘩 你咁有記性既/  \ 唔經唔覺又一年 要好好把握讀書既機會啊!!HOPE U A LEVEL一定PASS=]]咁多野煩 一酒解千愁啊=]]
┼明月新星↗ 發表於 2-10-2010 23:34:16
RE =生無可戀)- : 多謝你啊=] 做個朋友啦~~
RE SIU貓喵: under cut都睇到? 已經係後面影唔到勒BOR~~THX SUP ...
兇星 發表於 29-9-2010 23:58

呵呵~咁快識左1年半,我仲記得我地係09年2月(新年果時)識既
真係歲月吹人  咁快又1年  ,  我依家讀緊a-level= = 日日都要溫書~_~
仲有1年幾就考大學喇..唉..人愈大愈多野煩...依家感情果方面又煩...
翼風星痕 發表於 2-10-2010 21:59:20
短頭髮比長頭髮好看
凍檸水OO 發表於 1-10-2010 02:52

我都覺得呢
太長我覺得感覺不良
兇星 發表於 2-10-2010 21:40:35
RE 阿鬼 : 哈哈 初黎報到 多多指教啊=]]]
RE ★不屑﹏★  : 唔知啊 依家鐘意短頭髮 哈哈=]
★不屑﹏★ 發表於 2-10-2010 19:07:14
長頭髮好睇d-0- 但短頭髮都好型xd
快速回復 返回頂部 返回列表