查看: 24590|回復: 484
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 反黑橙的人可以反省一下嗎?

1.常常都只會話黑橙昆錢1:佢有逼你買?
2.成日都話黑橙出新槍又昆錢
2:如[1]一樣,還有,這不是黑橙的主意,是南韓NEXON想出的!
雖然這很短,不過付上一句:不滿CSO的人,大不了可以不玩CSO,難道有人逼你玩!?唔好又要插,又要玩!
不喜請按[反對],勿插

回復一下:
回復  lyle123

改野唔叫昆錢    ?

樓主冇野    ?

改 ( 勁 ) 就唔叫昆錢

改 ( 廢 )  就叫昆錢         

例如   (   如果原本攻擊力  100  %       改到      0   %    )

把槍中殺唔殺到人呀    ?

黑橘改咩都得

咁改廢左唔叫昆錢    ?
acer778899 發表於 1-5-2011 02:07

合約書:
2.本公司有「制定、變更、刪除」遊戲管理規則的權限,遊戲管理規則的內容可能因特定的服務更新或改版而會有所修正,還請玩家定期查閱。玩家於遊戲管理規則變更後因未熟悉相關內容而引起的損失或損害,本公司將不予以賠償。
全因為外掛令很多玩家對遊戲橘子出現了偏見
做成太多的不便gm又唔做野
就算你講咩都沒用佢地一定會反橘子 ...
~tcc~ 發表於 1-5-2011 21:59

外掛?每一個遊戲都有啦,好正常,
多外掛?多掛多少就可以表示個遊戲多少人玩
外掛商都看準遊戲多少人玩才下手
GM不封帳?不如你去做GM啦引用一下:
我相信大多玩家不滿意的是橘子的服務態度,雖說合約書有寫可以隨意更改任何內容,但試想想,這合約真的公平嗎?

內容可能因特定的服務更新或改版而會有所修正

就正如平時去買一件貨品,哪知道買回來第一次用就報銷了,又或者發現其效能不如試用時強的,這一開始不就是誤導了消費者嗎?當然了吧,橘子大可光明正大的說是為了遊戲的平衡,但何解一開始就不考慮這平衡性?這令人難以覺得他不是昆錢的。

首先你要明白這「昆錢」的意思,這是我主觀的看法,而不等於說他真的光明正大有昆錢這個動作。然而,橘子做的卻令人覺得他是合理的昆錢,就像中國在鴉片戰爭後簽下的不平等條約,列強做的事合乎條約所說的,但在公義上,這是合理嗎?看來你們搬出合約來說,不知是否暗地裡認同我們的說法?

當然了吧,你不認同我也沒有辦法,我也不需要你認同。
回復

‘我都幾同意你呢番說話^^
回復 支持 反對

果D話咩呃錢既,其實係佢自己想呃post....    其實我都係黎呃....
想玩CS又唔用錢既,大可以去玩 cso-nst,洗咩係度嘈臭橙乜xxx  ..
回復 支持 反對

係lo唔鐘意又要玩,玩得又要話佢呢樣唔好個樣唔好
回復 支持 反對

回復 1# lyle123

可能D人得基本D槍 但係又想買GASH D槍(自己比唔起 咪話貴囉 咪話昆錢囉!!)
回復 支持 反對

回復  lyle123

可能D人得基本D槍 但係又想買GASH D槍(自己比唔起 咪話貴囉 咪話昆錢囉!!) ...
onetwo345 發表於 30-4-2011 03:33

所以我想佢地反省下囉,唔好亂話黑橙啦
回復 支持 反對

我都同意樓主,但係你都識講係黑橙啦,雖然槍係NEXON出,但價錢係黑橙定,好似M4,AK南韓係POINT,黑橙係GASH,在比較下人地免費槍我地要比錢,都算昆錢啦
而且見到自己鐘意的GAME比黑橙搞成咁,話下佢都唔係唔好姐,多D意見先有進步呀嗎(當然指有意義的意見
最近黑橙都不停封AC,低讚
回復 支持 反對

1.常常都只會話黑橙昆錢1:佢有逼你買?
2.成日都話黑橙出新槍又昆錢
2:如[1]一樣,還有,這不是黑橙的主意,是 ...
lyle123 發表於 30-4-2011 02:23

不反對樓主說的話,但只堅持中立..

其實,係黑橘特別多問題..<~E兩句係我既意見,可以無視
外掛先不說..<~~

有玩其他版都知..AWP=PT可買
銀雞=PT可買
M4AK又係PT可買..
一般,彊屍用既好槍,佢都要你比錢買..
係就係冇迫人買..
但係你諗下當一個人拎AWP狂狙你而你就只係拎住支輕狙
兩個人相同技術下,邊個贏面大..?
唔一定係黑橘迫,但間接佢有份造成唔公平現像..
我只係就價錢問題作出一個分析
不喜勿插..
也由於我唔鐘意咁樣,所以轉到其他版玩..
以上言論多有得罪,不喜勿插+勿回
回復 支持 反對

不反對樓主說的話,但只堅持中立..

其實,係黑橘特別多問題..
s15ooooo 發表於 30-4-2011 04:19

咁咪姐係唔係中立,係反對囉....
回復 支持 反對

咁樓主又叫佢做黑橙~_~
回復 支持 反對