打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] HK SER o甘多年後先出?畫質方面,懷疑ar!

冇野ar你?
我地用得貴顯卡同cpu等ge野就系想要高畫質咋ma
你o甘講,d顯卡要黎托?隻隻game好似gba o甘得la? ...
gbagames 發表於 13-8-2011 16:11

咁係咪應該到硬件區影箱內+PO LIST出黎分享下呢XD
硬件區係靠你地D有錢人帶動架喇!!!(你唔好同我PO出黎顯卡低過570同I7 2600K- -)
回復 支持 反對

回復  s15ooooo

o甘講姐系串姐,
再講一次:可能你屋企大把,17歲5洗出去做野,你搵d電腦高手cheak下我ip,睇 ...
gbagames 發表於 14-8-2011 03:17

我幾時有話你部腦唔係靠自己搵錢- -||?
話說,6970好勁-.-??570好強-.-???
我講多次你知^_^我中三出黎用左幾個月時間晚晚10點鐘先返到屋企,已經由開始時既7千5變成16K,後來搵返書讀,E+讀時裝設計^_^
仲有,你串D定我串D,你話強,但如果PO出黎係560TI E張算係中高階左右既,咁我咪好失望囉???
咁所以話得勁機我諗最起碼都570掛???我都580SLI啦係咪先,但係老實咁講
你份人太自私,一味為自己諗,人地可能冇你咁有錢買靚機呢,得GTS級既顯卡同埋雙核呢
咁人地點?唔係自己搵錢返黎就係大哂,一味為自己諗,同我以前一模一樣,而且仲要比我以前更加爛口
人地部機差,可能玩唔起呢??你就一味話砌部靚機出黎緊係要靚畫面
我都冇乜野好講..我玩緊580都可以玩LF2啦..又唔見LF2畫質超凡?
好了,緣盡於此,再講落去頂多鬧得仲金
回復 支持 反對

負荷大=張顯卡錢姐=.=  屋企窮無法..唔通打機都要阿媽出錢wow

自己零用錢又唔多=.=

儲成3-4個月先換到卡 ...
jackyam123 發表於 14-8-2011 09:27

唔好心急換顯卡...你計返你零用有幾多,慢慢草,可能你岩買完張顯卡,佢又出新系列架喇..所以不如草耐少少
出新系列岩岩好由(下個系列可能600系的話)550你草多D,等到新系列出,變660呢..因為差都係差幾舊水而已,再唔係好似我咁囉-.-中1開始暑期已經去M記廿1蚊粒鐘,後來就去派下傳單果D25~30蚊粒鐘,有時搵到份多既,45蚊一粒鐘都試過..
回復 支持 反對