查看: 2189|回復: 13
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 劃破時代的限制,解除以往的枷鎖!夢魘55秒完場by GreeCe

關閉 [複製鏈接]
呢排樂古有好多人po帖,大多都係關於近期出既絕望煉獄,相信大家都睇到悶,睇到厭。而家,就等我放段夢魘片出來比大家睇吧。

絕望片,睇哂真係要睇好耐,就算22分17秒果段,都要用5個字先睇得哂,呢段,3分鐘內睇完,睇完就有杯面食^^
回復

四個空裝轉武..呢個時間唔難
回復 支持 反對

淨係等寵已經晒唔少時間-.-
回復 支持 反對

所謂既55秒都只係假象X_X好多人好在意game入面個時間 其實現實時間根本就用左好多 一直覺得用等寵既時間黎打怪都應該儲到超過3格mp了
回復 支持 反對

D人一味係度話唔難  又唔見比條片大家睇證明唔難  超
回復 支持 反對

D人一味係度話唔難  又唔見比條片大家睇證明唔難  超
抽籤哥手 發表於 20-3-2012 18:30

5係難5難既問題,我覺得應該係用哂d時間尼等寵同埋脫裝既問題.5計等寵,上裝打相信應該冇咁快
回復 支持 反對

真不錯的時間0.0
回復 支持 反對

唔好講笑,真系勁
回復 支持 反對

你地未挑過就唔知難,係除裝轉鎖打夢魘,有好多平時大家認為唔係時間既時間就會變得好哂時間,如打王果時要沖埋去打王,果到行過去既時間,好耐。第2關,入門既時間,等好耐。最重要既係,王死之後,一定要等10秒。什至我認為天火洛黎既時間都好耐。我n年前,1分40,4人打夢魘,全裝既片,po過出來,當年仲係s3,全裝打夢魘,1分40,姐係100秒,呢個,55秒,如果將呢段片時間雙倍,姐係110秒,的確係慢,如果就咁比。但係最大影響果10秒(王死之後),就會令右上角時間增加,呢10秒係冇可能快洛去的,所以1分40同55秒,大家都有果10秒,大家會認為1分40快d係因為果10秒影響係1分40秒段片冇咁大。最後,我想講既係,根本有轉鎖除裝呢種打法之後,外掛同唔外掛既時間,差唔多,官方已經冇可能防止d人用外掛打夢魘,明未?
回復 支持 反對

個人認為,55秒又好,5分50秒又好,過到關就得.快d真係威d咩
回復 支持 反對