打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 分享~單刷戰慄第30層

關閉 [複製鏈接]

今日個彩虹活動就話強化寶石的強化機率提升 50%,跟住我就走左去買左100本高級保護書諗住將lupas既把由+15沖到+17啦。
點知100本書沖啦,gp都得番果少少,都只係沖左+16番黎,都唔知係我黑仔定係橘子夠黑-.-
真係!@#$%^&*, 跟住我之前一直都冇打戰慄第30層,一直都係廿幾層度刷金幣,之後把心一橫,怒氣沖沖的用左lupas去打了....

好好彩開到1號房-0-

開始打了....

打左12分鐘先扣左10行血....

召喚左古代既雙boss出黎就好快甘死左一條命....

用左五分鐘終於ko左兩隻boss,之後繼續上路....

36分鐘既時候打死左佢果d分身(冇影到佢召喚分身出黎)

時間關於,又飛左23分鐘,終於打到佢得番少少血了....

本來以為佢食哂招技就死,點知岩岩好差一下.....

沖去補最後一刀...

很好,插死了....btw,其實格蘭迪耶果兩個係頭頂既魔法陣,好似係百變小櫻一開始仲未轉星之杖既時候個魔法陣,CLAMP係唔係可以去告KOG侵犯版權-0-||

其實戰慄依個BOSS好似唔係好難吧-0-?只係要用多D藥水姐....
下次二週目既30層果時用莓子打算了,用其他人單刷真係好似好耐呢.....
BTW,沖動是魔鬼,依家打完有D後悔甘快打左第30層,應該刷多幾日金幣先打的.....Orz
回復

天你睇下啦~真係有人用Lupus單刷30層

btw+17真係好難衝-.-
回復 支持 反對

不死技組有專利架我pk(講笑
50本就沖左2把17既路過
回復 支持 反對

不死技組有專利架我pk(講笑
50本就沖左2把17既路過
叛逆小天 發表於 22-5-2012 16:32

人地得黑龍咋
你龍王lol
回復 支持 反對

好勁呀,although我未try過,但都知輸硬
回復 支持 反對

天你都未申請專利-v-係人都用得

lupus打得真係辛苦... 59分鐘用咁多藥水...

不過我拉思都吾好得去邊-.-
3hp100% + 4hpmp100% + 9b完場-v-
有彩虹果時沖石?
回復 支持 反對

回復 2# hj1op2

+17真係食水深....超難沖-.-||

回復 3# 叛逆小天

申請一頂專利要幾萬蚊既波a_a
如果你會為左依個技能組合去申請,我唔介意唔用依個組合xD
btw,小天,我記得我之前s3好似係add過你,跟住唔知係唔係因為我改左名,跟住你應該係封左我或者係del左我
p.s.我s2果時叫卍黑崎一護卍,有印象嗎-0-?

回復 5# sos232515618

thank you, 可能試左會有唔同既結果,話唔定會贏呢

回復 6# .黑仔.

嗯,我係出彩虹果陣沖的.....
回復 支持 反對