查看: 1040|回復: 12
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[機體討論] **************機體點解會係咁架 !!!?? 對部份機體上修建議

引言:
係SD界中就係弱肉強食既既世界,呢點冇野好講~:loveliness:
論技術,你可能勁人 只可惜你冇勁機既配合一樣成為
弱者:)
所以我會建議部份機體進行再一次既上修

1. 對部份牛油機體上修(主要武裝更改)
老實講,牛油穿樓已經夠屈,仲有咩好修 ??
尤其係你( ) 糸數700都仲想
上修 ? 發你既夢喇:dizzy:
可惜我建議中,只限於某幾部機上修,包括( )

上修完都仲好似金龍船餅店既雪雪凍咁
雪,雪,雪,雪,雪.........下刪幾十字
考慮部份
牛油機體上修( 大叔曉),咁所以都希望呢兩部機可以再上修一次

首先(
)
天意
龍兵合共11粒,大枝裝3枝 細枝裝8枝 ,SD設定腰間6枝係咁先~~為左善用呢6枝我會上修增加R後
R前123
正常不改(龍兵一樣5發)
R後1武
:
MA-MV05A 複合兵裝盾光束砲  中距離1發 糸數1600
R後2武:
細枝裝66枝齊射(同卡B R前2武一樣)
絕:
亂舞

另外(
)
傳說
龍兵合共10粒,大枝裝2枝 細枝裝8枝 ,SD設定腰間2枝係咁先~~為左善用呢2枝我會上修更改R後
R前123武正常不改(龍兵一樣8發)
R後1武不改
R後2武MA-BAR78F 高能量光束步
+2枝細枝裝 只糸數更改為1650

好似呢B呀 果B呀 仲有呢B
想改都係發下夢

2. 對部份機體增加R
S機黎講,有R係非常重要,因為可以有多種武器使用,除非好勁喇~~
考慮某部份機增加R( 又係你!!??)
所以我會為以下機體增加R,好似某D屎都唔鬼改既機

首先( )
死都唔改既機,好多人都願意咁做
R後1武
M100電漿收束光束砲
遠距離1發 糸數1500
絕:地圖

最後係(
) 爆甲
有一定空間增加R
R前絕改為地圖
R後1武 73J2式 試製雙頭型光束劍(插係槍身) 糸數
同R前一樣
R後2武 同R前一樣
R後3武
73J2式 試製雙頭型光束劍 2刀流  糸數無正R後3武一樣

呢堆野係我對韓方設定既1D問題,同樣係冇乜說服力,只希望韓方可以可以改改呢埋機:P

回復

你要投訴就直接寫信比HF
回復 支持 反對

再生d牛油真係好黑人憎= =
回復 支持 反對

你要投訴就直接寫信比G1
199xabc 發表於 15-7-2012 18:35

浮遊上修關GAMEONE咩事?:hug:

係都關HF個邊事
回復 支持 反對

浮遊上修關GAMEONE咩事?

係都關HF個邊事
wmt112376 發表於 15-7-2012 18:41

但係樓主開帖講比我地做咩?比希望我地?@.@
回復 支持 反對

但係樓主開帖講比我地做咩?比希望我地?@.@
199xabc 發表於 15-7-2012 18:46

咁呢樣野你就要問番樓主
回復 支持 反對

hf個邊已經將天意之槍變成超視,已經算唔錯
至於牛油包,hf已經將佢上修到目標倒地後會自動去打最近既目標
所以部分既機體無必要上修,至於再生,我覺得hf早晚都會下修
唔需要咁心急住
回復 支持 反對

遲下睇HF覺得點啦,如果泡菜認為有必要再加強牛油咪會實現樓主願望咯
回復 支持 反對

回復 2# 199xabc

建議唔等於投訴囉;P
回復 支持 反對

hf個邊已經將天意之槍變成超視,已經算唔錯
至於牛油包,hf已經將佢上修到目標倒地後會自動去打最近既目標
...
逍遙奇俠 發表於 15-7-2012 18:47

又事實上天意上修後出場率都唔係高番好多
所以先有咁既奇想

再生,只係高攻到笑啫,防同樣低到喊,所以唔駛下修吧~
回復 支持 反對