查看: 33160|回復: 42
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 銀幣使用心得

多謝分享,不過韓服S2章已經取消戰幣系統,改為疲勞度..
回復 支持 反對

回復 4# Demon1023

你有玩過艾爾之光,龍之谷都知,例如當你有800疲勞度,每打一場戰役會睇個場戰役既困難程度而扣除疲勞度,扣到得番0疲勞度就冇得打戰役,要到聽日先會回復哂800疲勞度,姐係一日就有800疲勞度用囉,好處係吾洗用錢,岩上班族,上學族,吾會比D專業機迷升到鬼死咁高LV,距離拉遠左,壞處係吾可以買黃金戰幣打多幾場戰役._."
韓服已經改左疲勞度,港服應該要到S2版本先改
回復 支持 反對

回復 8# Demon1023

應該會啦,小橘咁貪錢,其實我覺得佢只不過係轉另一種方式尼打戰役就當係個更新,
戰幣系統,吾夠用又係要買金幣...
到時疲勞度,用哂疲勞,相信小橘係商城又會出D補疲勞之類既「毒品」供玩家購買;P
回復 支持 反對

回復 12# Demon1023

乜Gameone好差既咩有冇小橘咁差._.
回復 支持 反對

回復 16# ☆leunghotung★

應該都吾會好得去邊,第一日識橘子咩
回復 支持 反對

回復 15# Demon1023

睇尼你真係百感交集....不過GAMEONE比我既感覺係D遊戲話出等左幾年都未出..
之前我仲等緊九陰真經,到E+仲未出,我怕等到世界末日都未出.            
吾知佢係拎吾到個代理權定係冇錢營運
小橘既話,好簡單,有錢就當你係寶,冇錢咪當你係草囉..
回復 支持 反對