打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 十大門派深入剖析--------第四期(慕容,天龍)

其實玄抗宜加都好多人上了-.-
因為玄抗平..新ser4lv只要50元寶-.-
加上玄抗可以抗到多個門
少林.玄天龍.玄峨.玄武當.慕容..不是5個門了嗎.
回復 支持 反對

加上玄抗可以抗到多個門
少林.玄天龍.玄 ...
笨蛋。琪 發表於 2-8-2012 15:57

是-___-
回復 支持 反對

加上玄抗可以抗到多個門
少林.玄天龍.玄 ...
笨蛋。琪 發表於 2-8-2012 03:57 PM

唔係咁誇啊-.-" 新SER既玄攻真係RIP..
回復 支持 反對

唔係咁誇啊-.-" 新SER既玄攻真係RIP..
∼香B∼ 發表於 2-8-2012 15:59

合5lv張合符仲貴過5粒4石=.=
回復 支持 反對

合5lv張合符仲貴過5粒4石=.=
笨蛋。琪 發表於 2-8-2012 04:01 PM

咁樣既話新ser既慕容就玩主內輔玄,,天龍就揀第2d屬性做主屬啦
回復 支持 反對

新ser d抗是唔值錢
回復 支持 反對

我都耐無ON天龍喇..諗唔到轉蛋既威力竟然咁強大...
回復 支持 反對

其實到今時今日,不論玩咩門派,都係點體la,修煉出左後,將點體優勢發揮到極致
至於身法,係天龍越出越多裝備上的東西,大把方法+身法,根本不需擔心身法上的不足
回復 支持 反對

其實到今時今日,不論玩咩門派,都係點體la,修煉出左後,將點體優勢發揮到極致
至於身法,係天龍越出越多裝備上 ...
papapa 發表於 2-8-2012 04:10 PM

係到再多口講d...去到天龍3 龍紋呢樣野有個屬性係增加血上限+xx%(最高20%),,大家都知血上限+xx%,,只會對"因體力加成而來既血量"有效..
自制衫,鏈,重樓,,血精石增加既血上限 並唔會有血上限+xx%既加成...
所以玩體力潛能,,去到天龍3之後實力會再放大..
但係身法,我從無聽過有身法上限+xx%...身法既加成就變得無咁明顯了...
同時,,天外江湖(天龍3新地圖),,入面採既藥可以有幾百身法加成,,同時寵物附體亦可以增加千幾命中,幾百閃...身法方面可以話輕易上到合理水平..
回復 支持 反對

上單屬攻石同減抗石 既天龍果到 既另外3隻屬 多數比人武魂d 抗 抗左- -
回復 支持 反對