打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [新增紫色字內容,19/10]歡迎討論現今樂古cso風氣和管理

回復 20# anthony0222

佢琴晚升緊刀
回復 支持 反對

回復  anthony0222

佢琴晚升緊刀
HC_Leung 發表於 18-10-2012 16:57

本人黎?
回復 支持 反對

本人黎?
anthony0222 發表於 18-10-2012 17:21

我估佢應該都唔會放ac掛

我刀已升所以冇入
回復 支持 反對

wow終於有番d有質素既文啦

btw,重點唔係公開招募版主,唔係版主做唔到野
我覺得係方向可能錯左

無質素既post係由無質素既會員去發出,每個人都係講緊用bug刷咩成就,改咩名,請問csonline吸引到你玩既原因係乜?
係不停刷成就?定係打用刀打喪屍?有無人真真正正研究過,點開槍,支槍點用先好,點去贏出呢個回合,又或者係比賽點樣打法
而點解樂古只有呢班人存在,無左班高質素既人係到

問題在這裡
樂古既方針一直都係 攻略,槍械大全
參加呢類活動既人,提供呢類資訊既玩家,唔洗講吧
呢類資訊對大家有幫助嗎?
這些資料是能夠幫助玩家由新手升級到老手/高手嗎??
所以也很難怪熟識cso的玩家離開nakuz/或者不會發言
根本無討論空間

無記錯之前樂古有舉辦過比賽的~我看都很多人想參加~反映亦都好好
最近睇黎睇去都只係論壇問答比賽,打字遊戲,圖片設計..與遊戲根本沒有直接的關係
看來最好吸引玩家的方法
舉辦多一些比賽,就算沒官方那麼多資源去搞一般模式
scout比賽,m4比賽~也是很好的idea
若果現任版主們沒時間舉辦比賽的,麻煩你們讓位吧,讓其他對cso更有熱誠,更多時間的玩家去繼續

樂古cso加油喔!!
一名cso封測玩家及電競支持者上.
回復 支持 反對

其實樂古d人唔自己檢討下
遲早變到好似fb咁
係咁俾人show off 派膠 抱怨
回復 支持 反對

我希望可以比次機會我- -,
回復 支持 反對

老實說其實你說的情況我都清楚,現時有工作的版主1隻手都數到,冇品會員永遠視樂點為垃圾,但我們做的只可扣樂點以示警告,我們不可能記著會員所犯過的事到達某數量而封鎖帳號(除非是那些一天內不段回覆"CCCCC"那類)

CSO玩家質素也會引至版中違規量增多,這不是推卸,比如說是每次在遊戲中有罵戰最後那句都是"樂古見"然後不跟規則放上主版抱怨,這類是無可避免.多數都是為了不想扣樂點而開個新AC發帖(這類情況見得多)

新版主早已經上任,只是沒有開公告通知

另外有罵戰一事,是我不是經常巡帖而"走漏眼",但會員知道的也應到舉報區舉報,盡一點公民責任.
回復 支持 反對

我同意樓主的說法

我只是說:麻煩版主關帖

就有人說我在抽水和洗分數

http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... p;extra=&page=5

版主,你們沒有時間管理CSO版,麻煩盡早向管理員辭職
回復 支持 反對

係咁嫁啦
回復 支持 反對

老實說其實你說的情況我都清楚,現時有工作的版主1隻手都數到,冇品會員永遠視樂點為垃圾,但我們做的只可扣樂 ...
馬倫 發表於 2012/10/18 06:27 PM

我都明白版主既情況
又要理學業或事業
跟本沒時間處理版務
要DSE果d都要溫書
要返工果d放左工都變左條屍
更何況係一d半工讀既人?
我覺得係樂古會員要檢討
而吾係版主
回復 支持 反對