查看: 2114|回復: 22
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 關於cso呢個遊戲所引起既無謂紛爭,請理性討論

玩左隻game幾年 曾經我有覺得cs係一隻最好既槍game (只係商城既價格有d唔係好得)
但係升學既緣故 停玩左一排 到而家先玩返 發現 而家cs同往日唔係幾同
今日玩c3倉庫
見到有d人又話人水路9 屈槍9 g9 6技狗 又講晒粗口咁(場名無寫明禁咩)
真係諗緊 其實而家打機都變到好似打仗咁
人地死左已經好慘 仲要加多句【7.7】落去 而家咩事呀:dizzy:
cs 有c1 c2 c3 咁多張地圖 你揀 你咪揀張無水路 無得開技 既圖玩下囉
返到屋企攰到死 想打陣機 搞到好似變左打仗咁
真係不如大家冷靜咁玩 放鬆下仲好啦
不如退一步 海闊天空算啦 打機姐 唔洗咁認真丫嘛
見到d人嘈幾句就 約出黎傾數 搞到好似追數咁既款 何必呢 :'(
但係cs呢隻game 真係幾好玩:lol:(只係商城d野...)
又唔想放棄識左好耐一齊玩cs既朋友
所以 真係 大家有品d啦 唔好成日好似搞到打仗咁
你唔煩 我都煩啦:dizzy:

(上文只是抒發樓主情緒 絕無其他人身攻擊/侮辱用意,希望大家睇下就好 唔好就此發展罵戰既橋段:L
如果上述引起大眾不安,本人就此而道歉)
回復

冇用=_=...
有好多人都話佢地智商只有細路仔程度...
聽吾明正常人講咩==
回復 支持 反對

有時我玩呢D屍場真係唔知好嬲定好笑
明明場名又冇講明要禁,個場主又要係度成隻新鮮小學雞咁
係度嘈嘈閉,又話呢樣禁個樣禁
最後佢都係換來比其他人踢出去,連場主都冇得做既下場...

同埋呢...有時我個人會覺得
佢地殺死左我之後,專登打句7.7係好冇智慧既表現
因為咁樣係證明佢地殺到我好似好勁好威咁
但係最好笑既係,個D殺左我話我7.7既人
往往之後係比我殺到佢聲都唔再出...
好心,真係好似桂神話齋
未完場唔好慶祝住...
做人唔好咁沙塵,會好D囉...
如果佢唔係係度串串貢殺完我話我7.7
我都冇咁大怨念想針對佢黎殺先...
回復 支持 反對

算數啦~面對現實啦~
回復 支持 反對

c場最多小學雞,冇計!
回復 支持 反對

唯有唔好理佢啦,
你同佢嘈佢點都要嘈嬴你,
比佢踢左咪當省番50pt
回復 支持 反對

最搞笑係我有時打lol/fxxk就俾人又話小學雞又踢我..
大佬..我玩cs有時死左打lol/fxxk都唔會咁啦...
回復 支持 反對

而家一般場先多小學雞,我用雷神極速,係甘鬧人狗槍,又話要踢我,想無狗槍開Classic Mode啦
回復 支持 反對

智障小學雞姐
何必太認真呢
回復 支持 反對

智障小學雞姐
何必太認真呢
粉皮一塊 發表於 7-11-2012 16:50

唉~問題係成日比人9踢嘛-.- 明明場都無話禁 一入水就比人f3左
回復 支持 反對