打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 「WCG- CSO世界錦標賽」!香港代表隊「Ti-eSports」全力爭勝!

Ti-eSport其實係咩團離架...
點解未見過...
但係支持香港隊^^
回復 支持 反對

支持hk+tw , but 99.9% lose.
回復 支持 反對

加油呀ti 加油比人炒
回復 支持 反對

加油呀ti 加油比人炒
CareFree` 發表於 5-12-2012 23:07

我地加油左啦..係呀比人抄/3\ .... 你呢? 有冇機會去打下-3-
回復 支持 反對

kerwin 無謂同班井底之蛙一般見識  乖

做CD-ROM 笑下咪算囉
回復 支持 反對

香港呢個獎送比你嫁傻仔 你估你真係好勁? 比人炒啦無品系 吊尻你呀咁q唔要面 年年整係去世界比賽當女行 估唔撚到你今次咁q cheap 去中國女行都照去比人炒 好撚唔要臉
年年都比人炒尻到咁..練下啦系隊..專重下cs啦
完全都無專重過cso
回復 支持 反對

香港呢個獎送比你嫁傻仔 你估你真係好勁? 比人炒啦無品系 吊尻你呀咁q唔要面 年年整係去世界比賽當女行 估 ...
grandkenss 發表於 6-12-2012 11:41

第一. 送個獎比我地?唔明..咁我地打選拔賽做咩? 真係唔明
   第二. 我地冇講過自己好勁..sorry ..你係邊度睇到~?   第三. 比人抄=冇品? NAVI/FNATIC 打K1 都比人抄啦..咁佢地係唔係冇品?
   第四. 我地唔係打職業..我覺得我地輸好正常!仲有唔係年年都我地拎冠軍..SORRY~
   第五. 我地係唔係當去旅行..究竟關你咩事姐?你覺得我地咁唔專重比賽既..你可以贏我地去參加..
           事後係度嘈 有咩用?威D? 我一D都唔覺囉..=] 只係覺得你好可笑!
           你講到咁.點解你自己唔出一隊代表香港唔比人抄?
   第六. 我地都要返工搵食.唔係TYLOO UMX 果D 收錢坐係度練習. 唔好以為我地真係有咁多時間!
回復 支持 反對

香港呢個獎送比你嫁傻仔 你估你真係好勁? 比人炒啦無品系 吊尻你呀咁q唔要面 年年整係去世界比賽當女行 估 ...
grandkenss 發表於 6-12-2012 11:41

我等緊你出一隊唔會比人抄既香港隊呀..世界冠軍 =]
回復 支持 反對

grandkenss 發表於 6-12-2012 03:41

WOW 估唔到你咁唔要面要係CS上面評價我地 多謝你先
今年個獎送比我地 感覺少少啦   打左咁多年   有威脅既都係得RS , EDC
今年無依D隊WOR  都幾正架

入番正題

我地唔勁  你咪參加比賽打嬴我地之後咪去感受一下WCG 打下D外國隊 拎下經驗囉
無機會呀?
咪黎下樂古留下言  發"sik"下囉

我地俾人抄  又如何?   開心旅行  你吹得我漲咩
至少我同你講 我地盡左力
最多俾你串我地無練過姐
要打既原因kerwin打晒  唔想晒氣同你講我都想睇下有邊年既WCG唔係RS就係EP出去打
我真係期待左好耐架  可惜呀不過真係

by the way , 唔好下下睇表面
我地五個既付出點都多LUN過你啦  井蛙
葡萄我就知你梗架啦  
至少人地識我  唔識你 :/
回復 支持 反對