打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 認真討論 - 依家仲有無用槍自由?

事實系咁 有問題咩?
接受唔到事實既可以唔玩 但系就冇權禁人地用槍囉 ...
粉皮一塊 發表於 29-11-2012 18:33

如果你咁講係岩,我就會講YA,因為我用外掛唔洗比你條粉皮罵我用外掛果陣,你話死外掛跟住我就會講事實系咁 有問題咩?
接受唔到事實既可以唔玩 但系就冇權禁人地用囉 ...YES..........跟住你就會講一大堆垃圾廢話,好無聊囉!!!!!!
回復 支持 反對

如果你咁講係岩,我就會講YA,因為我用外掛唔洗比你條粉皮罵我用外掛果陣,你話死外掛跟住我就會講事實系咁  ...
qwqw135790 發表於 29-11-2012 20:49

有人唔夠講 發火鳥
用掛請隨便 我只玩屍,災場 睇下邊個殺得多
我諗就算你用掛都未必殺得多過我
同埋 自由系建立系一定既規則之上
當你犯左規 你就冇權講咩自由(eg. 用掛)
回復 支持 反對

有人唔夠講 發火鳥
用掛請隨便  我只玩屍場 睇下邊個殺得多
我諗就算你用掛都未必殺得 ...
粉皮一塊 發表於 29-11-2012 21:04

我發火定你用9槍多呀,你之前個頭像都係龍炮啦<<<我怕你講抽左唔用喳
回復 支持 反對

我發火定你用9槍多呀,你之前個頭像都係龍炮啦
qwqw135790 發表於 29-11-2012 21:06

咩叫9槍? 廢人我倒是知道的
龍砲又點? 唔抵得呀
把龍砲通常我災場先用
回復 支持 反對

咩叫9槍? 廢人我倒是知道的
龍砲又點? 唔抵得呀
把龍砲通常我災場先用 ...
粉皮一塊 發表於 29-11-2012 21:07

sor does呢,原來你係龍炮之人(9槍之王),就當小弟,有眼不識泰山,我認輸了,我得閒會黎下屍場,見識下咩叫龍炮之人9槍之王,我認我唔夠龍炮打~~~
回復 支持 反對

回復 29# hkstlo08

可能要用mp5
回復 支持 反對

講真咩GAME都要技術架
唔通比你一個鍵就可以打哂全場咩
成日話人咩9槍9槍
人地比起錢買就係為左挽技槍架啦
你估真係有人會為左收藏把槍買左連一次都唔用咩
D人成日當哂禁9槍係全個CSO入面既一定有既規則咁
好心就反思下係唔係自己果時無錢買啦
係CSO入面某程度的確係有錢大哂架喎
你有錢多槍用多挽法但係無錢又同樣有不同既挽法
係有錢果D多D野挽既姐咁你無計架?
又要唔想用錢又想要人同步自己既挽法?
小學雞思想:自己無得用就等於人地都唔比用
但係當自己汁左把槍果時又唔會咁講架啦喎
好心D人就收歛下啦..成日當個地球係圍住自己轉咁
回復 支持 反對

sor does呢,原來你係龍炮之人(9槍之王),就當小弟,有眼不識泰山,我認輸了,我得閒會黎下屍場,見識下咩 ...
qwqw135790 發表於 29-11-2012 13:13

你講黎講去都用外掛黎相比, 你硬要搵另一樣野黎相比, 根本唔係講緊我呢個post既主題
我講緊有無用槍自由(請睇主題, 不要做文盲, 不要令呢個主題無左認真討論, 你要同其他會員串咀, 請你返出去按"上一頁")
回復 支持 反對

講真咩GAME都要技術架
唔通比你一個鍵就可以打哂全場咩
成日話人咩9槍9槍
人地比起錢買就係為左挽技槍架啦
...
aa36963 發表於 29-11-2012 14:54

認真, 台灣玩家無呢種現象, 係香港雞仔問題, 對吧?
回復 支持 反對

回復 79# wforwin

基本上就只係香港小學雞既問題..幾時有見過台服出現依種問題?
大部分小學雞都當自己既技術一流認為自己美中不足既地方就係槍既性能
真係好想教下佢地唔會有最強既槍就只有更強既技術E種事
回復 支持 反對