打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 說好的貝西巨斧入黑盒呢?

關閉 [複製鏈接]
你太心急了
回復 支持 反對

回復 1# anakinsolo

希望樓主唔好再開膠post
回復 支持 反對

LZ你咁的心態唔要得嫁
回復 支持 反對

其實我都覺得貝西好型,而且都係為左貝西先挽CSO
如果當初CSO唔出貝西,我都未必會挽
(以上內容只係個人意見,不喜勿插)
回復 支持 反對

受到警告 25#
樓主,我對你的言論感到無奈

CSO的貝西是虛構的,何必要花精神去「欣賞」貝西的「美感」?

為什麼不上來與我 ...
v1w1 發表於 31-1-2013 11:38

你想理論嗎? 我就跟你理論.
你話"CSO的貝西是虛構的,何必要花精神去「欣賞」貝西的「美感」?" 係唔係?
咁我又同你講反一句"我係現實你係唔認識既 ,何必要花精神同一個你唔認識既人理論?"
我開得ED thread你就預左我開完就冇左件事. 又唔洗交代同付責任. 叫雞完左事就走啦, 唔通重留戀咩?
我都係一樣, 我只不過係唔鍾意cso, 講下傘, 講下你地就要插我嫁啦? 你地夠係到講我lo, 我係唔係要插反你地?
最後你地話我咩"心態不正常"咩"雞仔"我都覺得冇咩問題. 又唔會死既. 我朋友今年26, 重係一名小學雞. 咁又點?
人地張CV幾大張, 人地26已有車有樓有女 外+月入5萬. 三有啊大哥!
我今年19都2有啦, 下年就ITM系畢業. 出到黎做野我又係收外國薪水. exchange rate都高過你地份part time啦.
你地呢. 我地小學雞都好過你地啦!!!.
我既理論完. 膠thread我照開, 又唔洗比面你地. 唔gurrr我既未叫admin ban我ID.

評分

參與人數 1樂點 -40 收起 理由
倉井影 -40 挑起罵戰

查看全部評分

回復 支持 反對

你想理論嗎? 我就跟你理論.
你話"CSO的貝西是虛構的,何必要花精神去「欣賞」貝西的「美感」?" 係唔係?
...
anakinsolo 發表於 31-1-2013 23:03

咁只係証明你19歲思想同一個初中生無分別
而且你有車有樓講野大聲就等餘有POINT??
如果係 咁我地都唔洗讀書唔洗有分析能力 剩係須要做有錢既奴隸
加上呢,貝西同巨斧現在的確已經在1月29號從商城下架 只係未放入C-BOX
再者大家都知道貝西原價係賣399點 而兩年後既玩家就只可以被逼選擇 599點+50000POING既組裝買
因此好多人都心中有數 橘子既商業手法同搶錢係無分別
但好似你呢種以為自己AC開早人地幾年就會有特權既人真係令我反胃
首先你唔比人地AC比你更早開 但因為賣左AC或者比人爆左AC而開新AC?
再者新人超越舊人既例子亦多不勝數  你憑什麼剥削人地買裝既權利
唔該 你要炫耀就靠自己實力 而唔係靠一支槍一把斧頭 因為每一個人都係用錢買番黎
回復 支持 反對

咁只係証明你19歲思想同一個初中生無分別
而且你有車有樓講野大聲就等餘有POINT??
如果係 咁我地都唔洗讀 ...
Charlie1012 發表於 31-1-2013 23:52

你係唔係睇唔明中文? 個point係邊都唔知? 睇黎你個理解能力都唔係好得去邊.
重有我會19有樓? 唔好笑死我啦. 就算我係外國買都唔平. 自己買地起都貴啦.
唔好意為123咁去, 我有2唔一定係我講個頭2, 係人都諗到一個19既人點會有樓, 老豆又唔係地王, 又唔係將軍.
再+上唔讀書邊到有工? 唔分析邊到做到野? 唔競爭邊到黎升職, 睇黎你D社會意識都唔得啦, 小心比人食.
重有自己AC開早人地幾年就會有特權有咩問題?
有冇打LOL.NA美服? 知唔知個kata cat skin同candy cane MF skin?
我兩年前買左, E+limited左, 咁又叫唔叫剥削人地買skin既權利啊? 人地夠叫限時購買又唔見人重出?
唔炫耀skin, 唔通炫耀實力啊? 大把人2700 rank, 我地得咩? 你打比我睇啊, 學toyz打比賽贏100萬比我地睇神手實力王!
唔好只係話我啦, 你未一樣成個小學雞咁係到同我噪.

評分

參與人數 1樂點 -40 收起 理由
倉井影 -40 言論過火, 出現"小學雞"字眼 ...

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 26# Charlie1012

回復 27# anakinsolo

請雙方冷靜。
尤其是會員 anakinsolo。
閣下的言論太偏激。請小心注意自己的言論
並冷靜, 及 理性討論。

倘若情況不受控制, 將作關帖處理。
回復 支持 反對

回復 28# 倉井影

唔好意思, 我只係作出回應. 如有侵擾版規, 我apology. 本身開此貼只係純抱怨. 本身都唔想理它人點睇我, 只係有人要我同佢地理論我先發言.
回復 支持 反對

回復 29# anakinsolo

冷靜點。作出回應, 討論和理論, 不是問題。
但一定要保持理性。
然而, 本人認為 閣下的言論真的太過火了...
而且, 在一個這樣的topic 罵來罵去, 是沒有意思...

你編輯你的言論 (語氣一定要好), 我認為滿意 便撤銷對你的評分吧。
回復 支持 反對