查看: 8309|回復: 69
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 請尊重免費玩家 有感而發

琴日睇左有個會員既post係講關於消費係online game正唔正常我就認為消費係正常
我自己都龍炮 終極 準雷 話多唔多 話少都唔少
但有時見到D免費玩家打屍拎住把最近送既K3機槍
有自己打point沖返黎既強化+5  好彩既可以沖到150彈  都可能係第一次有機會嘗試去強化自己把槍
可能你話佢地可能跟本就殺唔到屍 每場分數榜都好低 加上一個難睇到嘔既基本人物 冇任可黃金盾,發條之類造型 可以話冇人會留意佢地
但係佢地剩係唔想比屍攻到過黎 都唔會有精準之類既港戰必需品  但係我睇得出佢地係玩得開心過我地d比錢玩家
相反自己同其他港戰就拎住D準雷 鋸 炮 等人地D免費玩家用基本槍頂餐死 之後睇準時機開精準一下轟落去

3kill 4kill等等 令到自己每場都破哂50殺以上 or 更高殺數
冇錯我都覺得咁係好好玩  因為消費左,得到神槍冇理由唔盡興
但係最近我見到唔少口臭港戰出言傷害免費玩家 視佢地窮鬼之類 or見到人地拎住基本槍就踢人
我想講唔係人人都會放錢落去online game度  請尊重免費玩家 每個人都有權享受online game
同埋最近橘子都送左唔少免費永久槍 反應都唔錯 幫到好多免費玩家 如果送多d就好畢竟新手玩家一定要照顧的

評分

參與人數 10Bravo! +10 收起 理由
szesiulong + 1 終於有人講野似返個人
chun強 + 1 支持!!
p032003 + 1 不能同意更多
smionchiu + 1 我很贊同
ˇ吻-0- + 1 我很贊同

查看全部評分

回復

頭香~
其實我覺得pt槍都幾好用
玩屍冇槍就難玩D姐
玩一般用番基本槍都可以發揮得好好
自己開個禁9槍場玩番基本槍都好
回復 支持 反對

回復 2# ZoMble乂幻月

玩到悶 場場同人鬥殺數 殺得多又點...
回復 支持 反對

回復 3# 紙醉xbabY

開個屍2 d2遊擊場lo
    限玩衝鋒槍,幾好玩既
回復 支持 反對

睇完之後就立刻禁支持~
終於有人開個有意義既帖.
比琴日個個自稱'正常既消費者'既帖仲有意思
回復 支持 反對

神槍五一定大哂冇技術都係冇用 .. 五放錢落game都五一定窮鬼既 .. game而已 ~
回復 支持 反對

其實唔買點唔等於窮鬼囉
人地真人可能成身貴野
回復 支持 反對

終於睇到人話
回復 支持 反對

個人認為睇你鍾意玩咩,如果玩一般就唔洗買點都得......一般主要靠技術!~~~但如果玩屍3......你唔消費係冇得玩....((((個人見解~~~
回復 支持 反對

唉~呢個世界係咁架啦=(弱肉強食@@
回復 支持 反對