查看: 11562|回復: 67
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] cso Got5 令我印象深刻Ge人...

我做Helper做左8個月,打左唔少團,有幾個人令我印象好深刻...
依D都係我個人觀點,
我唔希望有罵戰

排名不分先後

#1 SeCreTIFs24:

我同24團打最多Got5,我發現左一樣野,當24有打個陣,班人好明顯Sense會高D,
而且D plan會合作D...
當24冇打,24團班人明顯地冇咁勁,睇得出24係一個好冷靜Ge人同埋佢係一個指揮,
我做CT打24團個陣都唔敢衝,因為佢地真係好合作,

24佢槍法又好,Frag唔差,加上SeCreTIPaK冷靜Ge打法,無疑令人產生好大壓力,

缺點:24佢比個D Plan實在太易比人睇穿,如果可以改改就更好

#2 周防雪子xD

佢好似係一個Helper,但係當一場Got5有佢,我做TR個陣我就好驚,因為佢D槍法真係好恐怖,
Take3-ACE 對佢係家常小菜,我對佢印象深刻只係佢D槍法,而無其他~

缺點:佢做T side個陣弱左少少,能冷靜就好

#3 ADwY1

開頭我同ADw打Got5個陣,我覺得佢D槍法真係時好時唔好,係小人物一個,
我同佢個團Got5個陣,我覺得個Planer好勁,我團D人比佢團D Plan Fack左好多次,
之後我聽人講先知原來ADw就係個Planer,我打咁多場Got5,佢D Plan係咁多團之中最勁!
佢地團輸Ge只係槍法,如果佢地團員槍法勁D,加上佢Ge指揮,我諗應該好勁~

弱點:ADw佢主要槍法唔勁,如果勁D就更好^^
回復

你講到ADwY1 D PLAN咁勁@@ 搞到我又想同佢打下
咁佢咩團- -?
回復 支持 反對

你講到ADwY1 D PLAN咁勁@@ 搞到我又想同佢打下
咁佢咩團- -?
Heaz 發表於 30-4-2013 19:02

唔記得左,不過我地上次炒佢地16:5定6

佢地上左c4後我地2個打佢地4個佢地都輸...
真係...
回復 支持 反對

唔記得左,不過我地上次炒佢地16:5定6

佢地上左c4後我地2個打佢地4個佢地都輸...
真係... ...
赤羽xD 發表於 30-4-2013 19:05

不是吧
回復 支持 反對

回復 1# 赤羽xD

退出咪幾好,隻game 如果吾派解,我一個月內一定刪game
回復 支持 反對

笑!
衣D人同cso高峰期個d神手比,無論senses,skills都遠遠不及~
回復 支持 反對

笑!
衣D人同cso高峰期個d神手比,無論senses,skills都遠遠不及~
jeffkam23 發表於 30-4-2013 19:48

依家cso本身已經遠遠唔比2年前既cso
好多人又轉lol,csgo
回復 支持 反對

好勁好勁, 真係好勁
回復 支持 反對

閣下似係打手?
回復 支持 反對

最印象深刻 ... 應該係小甘x - -
回復 支持 反對