查看: 3441|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 轉載-想升beanfun,不過唔記得身份證,點算好?

來源  樂古會員 jacky123200

第1個方法  
因忘記身份證不能升級beanfun,有機會找回身份證

相信有唔少人因為唔記得身份證而升唔到beanfun
我呢到就有個方法可以令你用DD時間試得返自己身份證出黎

===================================

只要你入到gash,都可以見到自己身份證既頭4個字(如果*號不是4個位的千萬不要試)

試不試由你,我只是提供一個方法讓你找回自己的身份證號碼(我已經搞掂左自己2個分身AC,總用時2.5小時)

身分證最後4個位生產器
下載連結
以下就係用我頭4個字整出黎既
1千個身份證號碼

==================
成功例子1: #29    試到第363個~得左    唔該晒
成功例子2: #38 岩岩幫個FD試,終於搞掂左,下面呢D仲未試
成功例子3: #41 試左1.5hrs 終於成攻><  早知由上到下試-.- 我由下至上-.-哂左好多時間
成功例子4: #59  14行中左
成功例子5: #62 短時間內成功試到 感謝~~
成功例子6: #71 以散佈式撞法  撞左百幾個到 歷時一個鍾><  搞到我仲買左點  btw 多謝樓主

------------------------------------------------------------------------------------------------
第2個方法   -已封左   
忘記GASH身份証_唔洗30秒幫你搵到!!
出現後相關方法 第2天官方 就已封左
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4428293&extra=page%3D1

----------------------------------------------------------------------------------
第3個就是官方方法
不介紹

---------------------------------------------------------------------------------
http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4428301&highlight=%E6%B0%B8%E9%81%A0%2Bkafu1234

如果是n年前 開的ac  
因為當時是可以不用合適身分證格式的開ac

估計cso 現時很少人會是這種身分證   

現時這種身分證 一定要用官方方法找回

正正我就是...

好運地 當時利用第2個方法 找回

n年前升bf 忘記身分證
只要用已花點數 就可以找回身分證  不用上公司...
這次就要?
回復

佢係我個fd黎
封左個方法就無謂貼出黎啦
回復 支持 反對

第二個方法po左出來一日就封左
橘子都幾有效率
回復 支持 反對

佢係我個fd黎
封左個方法就無謂貼出黎啦
HC_Leung 發表於 2013-5-21 17:02

同時因為第2個方法 把我 封鎖了 超過 5年的 ac
再次解封

因為當時強制改密碼  我不知道身分證沒法改
最後放棄玩 再開ac  估吾到沒有delete到ac
回復 支持 反對

第二個方法po左出來一日就封左
橘子都幾有效率
kelvinchm 發表於 2013-5-21 23:49

可見橘子   隻眼開 隻眼閉

有損橘子利益就封

外掛? GM縱容地生活下去
玩家慢慢離開消失

玩家心中 橘子公司形象?  三不管
就管完 都會死灰復燃   

永遠不會根治

橘子 在N年前 有好過  
最少我在某OLG見過  
現在只是一個傳說
回復 支持 反對

請問如果資料填左做手機號碼 吾係電郵 都可以用此方法?
回復 支持 反對

請問如果資料填左做手機號碼 吾係電郵 都可以用此方法?
HunteRxSL 發表於 2013-6-7 16:18

身分證 ?? 填左做手機號碼? 吾係電郵 ?
不明
回復 支持 反對

回復 3# kelvinchm

封掛又唔見咁快a_a
狗封ac 封對玩家有利o既野佢就永無汁輸a_a
回復 支持 反對

身分證 ?? 填左做手機號碼? 吾係電郵 ?
不明
kafu1234 發表於 7-6-2013 22:48

唔好意思 我問錯野
我係想問 身份證之前咪無規定型式既 如果我填果個係比如6311****
有咩方法解決到?
回復 支持 反對

唔好意思 我問錯野
我係想問 身份證之前咪無規定型式既 如果我填果個係比如6311****
有咩方法解決到 ...
HunteRxSL 發表於 2013-6-8 23:55

因為已經用不到第2個方法 所以一定要上去
回復 支持 反對