查看: 8897|回復: 48
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有關beanfun!帳號被偷點數件事(同大家講聲)

我玩左 cso 5年,真係估唔到一個垃圾又冇槍既分身ac比人偷點數仲要第一次發生我身上

1.橘子管理玩家帳號無能.垃圾,, 廢柴
2.橘子靜係識想盡方法吸曬玩家d$
3.橘子不負責任

本人係尋日cso入點買道具靜餘700幾點..
今日一上發現冇曬點,後尾打去問橘子狗X客服,查詢返我點解冇左點數,佢地就話我比人度用左個ac偷點數
我問佢點處理,佢答我話報警,我問佢你唔洗負責嫁?
之後佢話一倫咀話叫我報警,我果刻真係想罵X佢..
佢之前個死人網叫人升級beanfun!而家d玩家ac比人偷點,唔係就封ac,問佢點處理靜係識叫人報警,你(狗橘子)你識得做過d咩?
你當d玩家係咩? 水魚?傻仔? 好恰?
到發現有d人話beanfun!唔安全, 我今日終於相信喇. 1個垃圾冇槍既分身ac都比人偷點數[升埋beanfun!]?你地睇狗橘子d誠信幾勁~

本人今日報左警..件事我等警方處理~
提示有d對cso狂熱既玩家,你地回頭吧.. beanfun!帳號係唔安全,垃圾廢而又冇力既功能

beanfun!只係一個盡吸玩家既$.騙局~
回復

最好即入完即用
回復 支持 反對

回復 2# qqvincentqqxin

仲諗住今日用.. 點知一上線冇曬,呢下先慘
回復 支持 反對

bf係靠吾住!!
回復 支持 反對

回復 4# roompklee

我知,之前聽過下人講beanfun!係唔安全,係估唔到都會發生係我身上=.=   好彩唔係正ac... 如果唔係就GG
回復 支持 反對

回復 5# yoyo8013

我bf被人爆左,吾係cso
   用bf高危
回復 支持 反對

我和你一樣比人爆ac好在無咗$15,問死橙話d$去咗合作公司到
叫我call police先check到,所以死橙無能.垃圾,廢柴,之後決定不會入$
回復 支持 反對

搞到個個人心惶惶
回復 支持 反對

一向點數入左都係要馬上用左佢
回復 支持 反對

其實好似好耐之前有單,仲上埋生果報,好似係X方人員偷嫁
回復 支持 反對