打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 有關beanfun!帳號被偷點數件事(同大家講聲)

回復 21# 乂夕陽乂

之前佢要身份証先可以入到點數..ok已經算..   而家仲要埋電話鎖先安全?根本正實到呢隻game有好多問題
    不過... 好彩我分身ac d資料正確.日後有咩事都可以交比警方
回復 支持 反對

回復 24# p032003

咪係囉,其他公司邊有咁多功能叫玩家幫帳號搞咁多野[升級.身份証.同電話鎖]..   不過都已經証明狗橘子公司垃圾不如~
回復 支持 反對

回復 27# l0kJaI520

可能同人唔同命啦~
回復 支持 反對

回復 32# wyman1233210258

咁你有冇報案????
回復 支持 反對

回復 37# v1w1

唉... 你估咁易離開嫁咩= =''   一離開就會好痛苦~  玩左咁耐,今次發生咁既事,真係好傷
回復 支持 反對

回復 42# 暴走機械

我個版本,同你完全一樣...     你之前發生左,有冇報警????  唉...
回復 支持 反對

回復 44# 吞拿瑜a0a

唉... 你完全答中我發生果D野=.=不過我唔識整圖上去,如果唔係同你果個係一樣
但一樣偵測到你帳號有存在危險.. 初頭我都唔知係咩黎.點知一上分身AC  D點數冇鬼曬..
睇返D記錄又好似冇咩野咁... 唉... 而家極灰對cso...  由其狗黑橘不負責
回復 支持 反對

回復 46# 血映雪

如果係系統bug 咁點解會特然冇曬D點數, 一個分身AC 又唔值$    仲要我打去問客服,佢查到我被人度用AC偷點數,反應左如果真係系統bug証明左佢BF係垃圾而廢.. 加埋個垃圾[電話鎖]
   佢叫人升級BF..根本厄D玩家既$成基創造一個陷阱玩家放點數落去...  我諗D人離開cso係正常!!!!
    經過今次件事証實BF無論叫人點升級,永遠係一個講大話.. 所以以後我唔會再入點數~
回復 支持 反對

回復 48# smionchiu

橘子狗唔賺$,佢可以做d咩啊,,,   唉... 而家想起都一把火...  警方又未有消息~
   多數都拎唔返d點數了,比我係記者實唱衰佢, 我而家好不滿cso  橘子(狗)不負責的遊戲公司
回復 支持 反對