打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 樂古比賽公平?

拿,三點果場我就不予置評,我只係其中一位負責睇場的,不過果個場係有人遲到先至當某方直接輸左,我唔多講啦。六點果場係我一個人睇既,兩隊參賽者共十人,再加直播一人,同埋我一人,共十二人。本身開始既時候有啲set場既問題,所以我將個場交左比某個參賽者(隨機的)去幫我set。之後我拎返個場就好順利咁開始左。但係中途我因為網絡問題而彈機,當我入返CSO既時候,比賽場係已經full左(好似話係有另一個版主入左場)。到佢地完場之後我先至入得返,到下半場好多問題就出哂黎,一來由始至終,啲setting我都無check過,因為佢地並無將個場主位交返比我。後來有人話個直播off左,於是我就宣佈改PW。然而,我並唔知道個場主有冇改到PW。仲有,有人指出話個直播並無off到。更嚴重既係,當個比賽開始左之後,有不明人士入左場做m6。基於種種嚴重問題,我個人認為呢場六點鐘比賽應該作廢。

詳情就由版主管理層再傾下,大家等消息啦。
回復 支持 反對

而家要我地重賽. mo ye ar.
回復 支持 反對

其實一開始應該係個版主做場主~搞比賽個個版主應該自己負責啦.
回復 支持 反對

回復 21# superchanouo

改pw果陣我熄左直播Twitch Live,應該就冇人知個新pw,结果......

最大問題係superchanouo版主一開波開場果陣唔知set場,搞到成個比賽亂哂...:L
回復 支持 反對

回復 21# superchanouo

吾該版主 6點果場真係要重賽 再加上個比賽根本好多細節未講好
回復 支持 反對

拿,三點果場我就不予置評,我只係其中一位負責睇場的,不過果個場係有人遲到先至當某方直接輸左,我唔多講 ...
superchanouo 發表於 24-8-2013 19:38

我地打得咁辛苦 抄到人啦 又重賽?
回復 支持 反對

明明是版主的失職 為什麼我們要重賽.!!!!! 又唔關我地事.應該由版主負全責!
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
提示: 該帖被管理員或版主屏蔽
回復 支持 反對

回復 27# 59081113

有道理!
回復 支持 反對

回復 28# elmofly

一有其他人入其實應該要重賽-.-
回復 支持 反對