打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] 請問集字[先]易唔易抽到?

廢D講句...真係無話易唔易,都係睇運氣!或者咁講,難度在於你要係眾金勳入面抽到先字,睇你好唔好彩...同埋難易都係自己定,因為你抽到你唔想抽到既野就覺得會好易抽,你抽唔到你想要既野就自然覺得好難抽...所以如果你想博先字,又唔想曬太多錢...建議買100到,中唔到就算!我係100內中既: )))

評分

參與人數 1樂點 +10 收起 理由
倉井影 + 10 內容充實

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 10# ZoMble乂幻月

你同佢講都無用啦,100抽中先都唔信,50抽中隼同炮又點會信,不過你咁神,其實你既抽法係一見到金/銀就放定係出現好多金銀個陣放??因為我100個中雖然中到先,但總共只係中到1金2銀= =
回復 支持 反對

回復 14# 1250131424

基本上唔係"很多人"在意你信不信,未免睇得自己太高,所以唔好誤會。另外,其他人只係利用你既評論從而帶出自己既想法,包括我!不過你所提及[賭博]我都幾認同,但係凡事都有兩面睇,沉迷賭博就一定係壞,不過小許賭博令自己開心,亦不失為一個好方法~
回復 支持 反對

回復 25# gary0723

岩岩見到你D回覆,原來你都係100抽中先  ,不過我比較好奇想知佢點憑人地既回覆就可以測量人地既EQ同IQ 0,0
回復 支持 反對