打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 有玩緊國服既玩家一定要入 唔入你後悔

恩 樓主係國服叫咩名?  同我地同一個SER ?
我知有幾位港人曾經比人爆過AC   我都有了解過情況
每一個例子  都係同自己有關  我真係未聽過無啦啦會比人爆AC
我到目前唯止  一共識到超過25位  上曬石既玩家  日日有上線
都無聽講過話佢地比人盜號或爆AC  
至於買賣帳號之后既問題   
我覺得依個好講玩家之間既誠意
真心會放號 就唔會呃人
好似本人已經放售三隻國服AC
收左我AC既人  有元寶交易  有銀行轉帳等等
佢地依家都一直玩緊收回來的號   自己小心就無事
依家仲成日WHATSAPP吹水做左FD
回復 支持 反對

以後唔會玩國服,即使冇做到以上既野,
AC一樣有可能被爆,到時咩都拎唔番(始終唔係國內人)
官方一樣咩都做唔 ...
20110213529 發表於 24-3-2014 22:01

我係港服都見唔少人被盜號;亦有不少玩家投訴Gameone幫唔到佢地拎返個帳號

如果將你套理論;套落呢個情況下;咁係咪港服既遊戲你都無信心?
咁係咪你都會歧視香港人?
咁請問你係邊樹人?
既然你咁唔鐘意香港;你仲留係到做咩?

你不如走啦;我唔想搞大佢!

回復 支持 反對

回復 12# ~小南~
你唔好咁激動住
我一直當左20110213529 依位朋友 係玩過國服 並且真係唔小心比人盜號既玩家
想盡量去了解番咩問題  可以提醒番其他仍在玩既玩家
我估20110213529 都唔會咁無聊 做打手亂UP當秘笈吧
回復 支持 反對

從來唔會理d中獎消息,亦唔會上佢個d咁既中獎網站
咁耐以嚟,只會上官方既論壇,樂古,同埋17173。
原來只係咁做都唔夠,信不信由你地決定,我就寧願少人d,日日望住個死城都唔會再去國服一d完全冇帳號保障,係一個好無辜既情況下就成個號冇左既天龍玩
各位自求多福啦,我唔係係到阻止又或者唱衰國服d咩,但係我既經歷就係咁,account冇左就係冇左,而且係係你發現自己已經有做好所有預防措施,同埋避開曬上面所提到既種種可能
回復 支持 反對

從來唔會理d中獎消息,亦唔會上佢個d咁既中獎網站
咁耐以嚟,只會上官方既論壇,樂古,同埋17173。
原來只 ...
20110213529 發表於 25-3-2014 14:12

我地都係想幫您姐。
但問您乜名您又唔肯讲,或者讲唔出,一尾讲垃圾,心照啦柒头,做打手都醒少少,用下腦,俾啲創意。
今次零分丫,重作。
回復 支持 反對

回復 12# ~小南~

起碼,係港服ac係我既,身份證係我既,所有野都會可以係我控制範圍之內,至少係港服,我比人爆ac會有拎番既可能,但國服呢?希望朋友你唔好咁激動,我成隻人比人盗左都未有你咁大反應
本身去國服玩,係想揾番當初對天龍個份感覺,感受番熱鬧既天龍,起碼個城入面會有一堆識郁既人,但最後佢帶比我既結局係咁,算。
我只係想大家小心任何有比人盗號既可能姐,畢竟而家有一個活生生既受害者係到,你可以盡情認為係我自己唔小心,低能到禁入d小學生都會辦認得到既釣魚同假中獎網站入面。
不過我可以好肯定同你講,冇。
所以,大家小心啦,唔想有第2個受害者,同埋請小心你對人既語氣同請有自己既批判思考。純粹想提醒大家,所以,理性d啦
回復 支持 反對

回復 15# ~小南~

我唔想令到你一d落台階都冇,請自重
回復 支持 反對

回復  ~小南~

我唔想令到你一d落台階都冇,請自重
20110213529 發表於 25-3-2014 14:27

呢句真係笑到飯都噴埋出黎。
咁您可以点,我地想见識下。
请出招!
回復 支持 反對

出招前请報上国服名來。
讲左兩頁都未讲得出个名。
回復 支持 反對

回復 18# ~小南~

國服 獨步江湖 玄羽 清楚,明白?   師傅 萬能插
   咁而家我所講既係咪廢話?
   你更要繼續認為我打手又咩又盛咁,冇所謂,反正又唔會番國服再玩,都唔明你咁激動做乜
回復 支持 反對