查看: 2775|回復: 15
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[商團討論] 代POST: 希望各位入黎睇下

依排真係好多人退巨,  原因係咩? 外掛囉...  外掛不嬲都有架啦,  點解重要講?
好簡單, 因為出左商城又出返挑釁符,  之前d掛佬都未到海量咁出錢,, 依家一日出百幾-千幾e一日..
因此,我希望各位唔想巨商個個因為銀票變廢紙而退巨既話,就麻煩一齊sd比gm,

ps:  挑釁符係怪物一隊變兩隊, 因此掛佬就一次多左一倍錢,重要可以用兩日!
=====================================
你好, 本人作為一巨商玩家,有見近日巨商的團友大量退出巨商,
因此希望能提出一些意見,  希望作考慮,
遊戲內有一種道具名為挑釁符, 功能是使怪物數量多一隊,
而近日發現遊戲內大量外掛使用者購買該道具,  使點數物品價格極速增長,
而巨商幣在一些交易網也大量下降了,  因此在前期高價購買了巨幣的玩家,
也只能傷心退出, 因為自己高價購入的金錢變成廢紙了,
因此, 我們玩家建議刪除這項道具, 以免再被大量外掛使用者作不法用途,
希望貴公司能採取適當的安排,  謝謝

======================================

我文筆差,  如果各位有更好既寫法都希望可以改下,  thx~
回復

但普通玩家都用黎升 點睇
回復 支持 反對

點野係咩人都可以用到...但代理做D又唔做D D外掛又封唔晒 封完又開AC
D外掛仲會係到講  冇我地 你有鬼200兵 鬼有太皇裝抽
就係有D外掛係到整感多裝  先將D 頭甲變做不可交易
回復 支持 反對

官方式回答:

多謝你的意見,我們會交給技術人員並舉行一場圍威喂商討。
另外提醒玩家買賣巨幣是不允許的,謝謝你的來信。

(誤
回復 支持 反對

因為外掛用挑符, 所以就應該刪咗佢??
咁遲下佢地用埋七福, 日藥果d, 係唔係都要刪埋佢??
個根本問題係官方唔嚴捉外掛, 點解要其他玩家陪佢地無得用點品, 你無野呀??
回復 支持 反對

治標不治本 官方唔正視外掛 刪幾多野結果都一樣
回復 支持 反對

外掛佬解提婆任咪有挑符
而且仲係7日
回復 支持 反對

如想發揮作用,請先翻譯成韓文
回復 支持 反對

點解樓主可以有呢種逆向思維

有外掛,退巨唔係好正路?

無左挑符,一樣有外掛

樓主,快D退巨啦

仲想玩巨商, ...
魔界幻龍 發表於 25-3-2016 16:59

這思想頗有問題的
有外掛,應該是打外掛,而非退巨

如果有外掛就退巨,推而廣之,如果世上有你不喜歡的人,想必就是自殺吧
回復 支持 反對

打擊到就唔洗日日都有人嘈外掛啦

打機同現實要分清楚

現實一街都係壞人惡棍,唔見你出黎打擊佢地:cur ...
魔界幻龍 發表於 25-3-2016 20:48

打機和現實都是用同一套思維的,只是規則不同
既然現實惡棍一街都是,又打不絕,也不見你會自殺?
這思想好正路呀
回復 支持 反對