打印 上一主題 下一主題
收起左側

劍術討論區

關閉 [複製鏈接]
我個時玩劍18lv同番其他同lv既職 都贏@@我加4力2體

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
Originally posted by 倫仔! at 2006-3-26 18:09:
我個時玩劍18lv同番其他同lv既職 都贏@@我加4力2體

可唔可以比小小意見我,睇下我咁做有無問題:

1-5 level: 3力3體
6-10 level: 3力2體1心
11-15 level: 4力2體
16-20 level: 3力2體1心
21-xx level: 4力2體

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

我想知劍有咩特別..?
因為我知道拳可以打暈,弓同槍攻既範圍大..

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

有無人係玩4力1心1血架 我係咁練架 練起黎都唔錯架 出技會比較多 不過未玩過pk唔知成效去到邊

回復 支持 反對

劍技邊招好用
有幾招唔知邊技勁d

回復 支持 反對

very good 我都想用下劍

回復 支持 反對

劍d技...勁唔勁嫁...

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
Originally posted by Nami_YiN at 2006-3-27 00:45:
我想知劍有咩特別..?
因為我知道拳可以打暈,弓同槍攻既範圍大..

好似係出招快

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

我之前壓測用劍16lv
pk完全唔得
打怪都ok有一招可以打得幾遠下

回復 支持 反對

Originally posted by jimmi at 2006-3-27 08:24:
我之前壓測用劍16lv
pk完全唔得
打怪都ok有一招可以打得幾遠下

唔可以錦講
劍係後期先會勁既武器黎
如果只係升劍既話
配五行果D招就會變化大好多
但係因為劍招無暈人果D
所以一定要配金果招黎暈人
同埋劍可遠可近
就算D人(唔記得係水定金)定你定到唔行得
都可以配招乳燕黎格空打
所以話   劍係最難講勁唔勁既武器
而且劍有把85LV既劍
其他都係去到81LV  劍應該會有D唔同

回復 支持 反對