打印 上一主題 下一主題
收起左側

射術討論區

關閉 [複製鏈接]
個個都扮廢@_@我又扮先
我32 LV渣 好廢-V-''
手套強先係王者= =''
一個手套起碼多百幾2百攻= =''
回復 支持 反對

玩弓啦 用咩技好d 我知(破天一箭)一定要學,但是 (百步穿楊),(寒冰疾風)
(流星趕月),(萬箭齊發)這4種技能學哪種好呀!
哪2種技能最廢呀
回復 支持 反對

Originally posted by 伯爵 at 2006-6-15 12:49:
玩弓啦 用咩技好d 我知(破天一箭)一定要學,但是 (百步穿楊),(寒冰疾風)
(流星趕月),(萬箭齊發)這4種技能學哪種好呀!
哪2種技能最廢呀

百步好~學百步啦.=.= 其他冇乜人學
回復 支持 反對

我用流星同百步,破天我冇用,萬箭我都有用1層.....
回復 支持 反對

我用破天同百步
唔錯
破天拉怪 百步打怪
可以話係合體技
我的打怪法(有幾隻怪起附近的話):破天百步百步loop
我的打怪法(單一隻怪的話:百步loop

loop即係重覆

同埋百步攻高 又4連射 但平衡性唔高(有玩瑪奇就知咩係平衡性) 一時就3x 一時就7x (無一擊滿血打怪時)

所以我先升百步12層 40等
之後就壓等

其實咩係壓等

[ Last edited by digimon04t on 2006-6-17 at 09:38 AM ]
回復 支持 反對

各位用弓的玩家我都知道現在弓廢了很多,然而六月下旬墨香即將改版
因此我就打算叫每一個用弓的玩家都send一封遊戲建議的信給墨香的客服因為單憑我一人之力不可以改變事實因此希望你們高抬貴手
內容可以如下:
       我想講弓廢了很多因此希望你們工作人員可以在改版後作出一些更改
首先我認為弓廢了是1)因為出招時間慢
                  2)攻擊力不太強
                  3)暗器有(毒)持續傷害而弓卻沒有,弓箭相傳應該有火疾、毒疾
                  4)近距離攻擊有奮力一擊率比較高而遠距離攻擊的比率低完全是不公平
                    難道遠距離攻擊玩家與對手在比武時攻擊力會低嗎?
                  5)即使你們墨香工作人員不打算改奮力一擊比率依然存在了一個很嚴重的問題,
                   就是銀鞍照白馬有一個「miss」率為何弓有又沒有存在令人MISS呢?所以希望百步穿楊也有這個特別的效能
                   6)既然使用近距離攻擊的使用者有奮力一擊為何遠距離攻擊的使用者不可以有MISS率呢?
7)而最後有個問題就是配點時遠距離攻擊的使用者是配敏捷而配點後為何弓手的速度還比近距離攻擊的使用者更慢呢?
希望你們好好回答問題。不要只是回答﹕「您好,謝謝閣下對遊戲的反映,有關反映我們會匯報予有關部門作出考量,謝謝。」

hope你們積極回復 記住send一封遊戲建議的信給墨香的客服綱址: bao_24bao_20http://ms.runup.com.hk/report.php

bao_13 bao_22 bao_22 bao_22
回復 支持 反對

Originally posted by hkftz at 2006-6-17 14:45:
各位用弓的玩家我都知道現在弓廢了很多,然而六月下旬墨香即將改版
因此我就打算叫每一個用弓的玩家都send一封遊戲建議的信給墨香的客服因為單憑我一人之力不可以改變事實因此希望你們高抬貴手
內容可以如下:
  ...

很支持你的講法
但係墨香都係一個很大o既online game
佢會唔會聽你講呢?
回復 支持 反對

我勁廢用槍咁耐都係得30lv(一個月既事)
果陣得3lv
最廢既係我個智x得81防(做緊手腳)
回復 支持 反對

更係全敏la
唔洗多講
回復 支持 反對

Originally posted by ♂格古洛♀ at 2006-6-21 16:43:
更係全敏la
唔洗多講

全敏冇hp同mp  好易死
回復 支持 反對