打印 上一主題 下一主題
收起左側

暗器討論區

關閉 [複製鏈接]
Originally posted by CHIYUEN159 at 2006-3-25 09:31:
我想問暗器學邊幾招技能唔該話我知
thx  
  ~v~

暗器一定要學7月@@|"
其他就唔知= = 有人話學火3又有人話學天羅地網-0- 都唔知學邊樣好-0-

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

有冇人知暗器應該加咩點好啊
暗器除左用7月仲有加乜招好-0-
用火3好定天羅地網好

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

我想問問暗器是不是大部分招都是遠程+範圍的?
or 只是部分, 那麼初期的攻擊力會不會過低...

[color=red]這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by 楚歌 at 2006-3-25 19:49:

暗器一定要學7月@@|"
其他就唔知= = 有人話學火3又有人話學天羅地網-0- 都唔知學邊樣好-0-

銀鞍照白馬bao_04

PvPbao_45

這帖子是由 Anson 管理人員從 =墨香Online 官方合作= 版塊移動到 =墨香Online 職業棧= 版塊的
回復 支持 反對

白馬攻超低..毒又吾夠七月勁..咪傻啦

回復 支持 反對

暗器應該加咩點好啊??

回復 支持 反對

Originally posted by ranman89pk at 2006-3-27 13:02:
白馬攻超低..毒又吾夠七月勁..咪傻啦

白馬快喎bao_32
七月慢ddbao_18

回復 支持 反對

暗器單P +咩點好?

回復 支持 反對

頭像被屏蔽
染月流火係唔係範圍技黎?
除左要學呢招,學咩好?(不論外功內功)(升lv用,唔係用黎pk)

回復 支持 反對

[H] 該用戶已被刪除
回復 支持 反對