打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [原創] 【淺談】 巨商八隻二轉

聽左之後我都會遲d諗住轉燕2(而家隻飛燕得77lv)

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

內容詳盡,..........
好正呀>3<
樓主俾左好多意見我,,,,,,,,
正!

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by 一七八 at 2006-4-13 17:23:
半書面半口語...後來更用偶代我
我就是我,用甚麼偶...

看得出樓主很不喜歡冰牆,為什麼呢?

這個嘛。 因為"偶"比"我"更型,這只是習慣的問題。
正如北方人會用"俺" 、 "酒家"。
用甚麼形式表達,"偶" 有自由吧 ?

之前我都很愛冰牆的....
放冰的技術也頗以自負。
不過放冰的話,清怪太慢。
僅此而已

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

好好~~
好多謝你~~
不過可唔可以講下邊隻較易升~~
邊隻較難升等~~
thx~~

回復 支持 反對

Originally posted by 籐原佐為 at 2006-4-13 18:58:

這個嘛。 因為"偶"比"我"更型,這只是習慣的問題。
正如北方人會用"俺" 、 "酒家"。
用甚麼形式表達,& ...

我都覺得係型D,不過半書面半口語就怪怪地
因為我都成日犯呢個錯誤,所以提提你

但如果冇冰牆,打一D行得較快而又幾堆既時間
唔用冰真係幾難打...好似一入入七八堆惡熊咁...
咁當然你可能話打冥界先算係強,但我覺得局限左只打某類型既怪同埋打法...

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =巨商 官方認可= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

我想問浚2 佢12點是最強
咁,我想問浚2       1點-11點既攻擊力是12點既幾分之幾?
希望有人明我up乜= =

回復 支持 反對

樓主講野好得意   應該加分  好好牙篇文  thx

回復 支持 反對

Originally posted by 一七八 at 2006-4-13 20:08:

我都覺得係型D,不過半書面半口語就怪怪地
因為我都成日犯呢個錯誤,所以提提你

但如果冇冰牆,打一D行得較快而又幾堆既時間
唔用冰真係幾難打...好似一入入七八堆惡熊咁...
咁當然你可能話打冥界先算係強 ...

如果小昌控得好。加上一開始位置係"守角"既話。
根本打咩、打幾多,都唔會存在任何問題,,,,
冰牆對小昌黎講,只係錦上添花....
對小臣黎講更加係"多餘".....

Originally posted by (jack) at 2006-4-13 22:08:
我想問浚2 佢12點是最強
咁,我想問浚2       1點-11點既攻擊力是12點既幾分之幾?
希望有人明我up乜= =

我只係知道只係 12點鍾方向可以秒王,其他都冇威力.......

[ Last edited by 籐原佐為 on 2006-4-13 at 10:18 PM ]

回復 支持 反對

真係好好 可唔可以講埋打咩怪升,最快/最慢要升幾耐thx

回復 支持 反對

Originally posted by ★白羊座♂ at 2006-4-13 22:22:
真係好好 可唔可以講埋打咩怪升,最快/最慢要升幾耐thx

呢個問題嘛...........
人人兵陣唔同,打法唔同,技術唔同。好難講。。

回復 支持 反對