打印 上一主題 下一主題
收起左側

[綜合討論] [分享] 昌2使用分享【圖片已失效】

Originally posted by Boaz at 2006-4-18 15:02:

好啦~
今晚等我又開post同你打對台bao_17

點樣打對台-.-?

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by Minglun at 2006-4-18 17:14:

點樣打對台-.-?

開多個昌打怪囉~bao_36

這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的
回復 支持 反對

Originally posted by Boaz at 2006-4-18 18:02:

開多個昌打怪囉~bao_36

又話今晚開post.........仲未見wor=.="

回復 支持 反對

149lv 仲要
晒時間~.~

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

Originally posted by l~Ov~e at 2006-4-18 23:45:
149lv 仲要
晒時間~.~

你覺得晒時間姐.......
大家既目標唔同,你為高lv,我為搵錢
要升兵升得快,唔用昌2打唔通用燕1打牙-.-?

回復 支持 反對

我隻昌打一大堆冥使都還可以~~但要打蛇就d............蛇.....未...行到黎就死左~~
(一定要係大場先得)

[color=red]這帖子是由 ...Illusions* 管理人員從 =【巨商】貼圖及影片專區= 版塊移動到 =【巨商】兵種使用、搭配及加點討論區= 版塊的[/color]
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
樓主你隻火龍車爆血 ??????-3-

回復 支持 反對

Originally posted by leung989 at 2006-4-18 23:51:
樓主你隻火龍車爆血 ??????-3-

唔係
加左370力-.-

回復 支持 反對

咁昌2火龍技點打閻王
可唔可post D圖教下我

真`巢皮 昆左我隻102lv大定魚生同D eq
請大房唔好收佢
http://www.nakuz.com/bbs/showposts.php?tid=2345095

[ Last edited by B.B.Q on 2006-4-19 at 03:22 AM ]

回復 支持 反對

post用昌2打炎王ok?

回復 支持 反對